Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Metélt péniszt másképp szopni?
Nem volt még dolgom körülmetélt pénisszel, most viszont úgy néz ki, hogy mégis lesz. :) Eddig két fiúval volt szexuális kapcsolatom, mindkét esetben orálnál szerettem a fitymával játszani, viszont ezt nem fogom tudni megtenni egy körülmetélt fiúval. Nem tudom mégis mit csináljak, ami nagyon jól eshet és ami intenzív. Egyáltalán, finomabban kell a kezemmel dolgozni vagy nem? Lányok, ti másképp csináljátok körülmetélt fiúknak?
Válaszotokat előre köszönöm :) 21L
A fitymával lehet játszani, és az lehet kellemes, izgi, de a szopásnak nem az a legjobb módja. Ebből a szempontból teljesen mindegy, hogy körül van-e metélve.
Minden mást csinálhatsz a kezeddel is ugyanúgy, épp ugyanannyira kell finoman bánni a farokkal, mint a körül nem metélteknél.
de miért írják azt páran h ugyan olyan?
sztem egyáltalán nem, sőt eddig ahány körülmetélt sráccal beszéltem, mind azt mondta h újra kellett tanulni a szexet, ég és föld a kettő.
és ha bele gondolok, tényleg, hát mit húzogatsz meg mi csúszik? szal sztem nagyon más, na meg nem is olyan érzékeny a makkja szal orált vszínű annyira nem tudja élvezni stb stb
én egy metéletlenhez képest írtam h érzéketlenebb. de sztem jól csinálom, csak érzem a különbséget is.
ne viccelj ha ugyan olyan érzékeny lenne, szegény még alsót se tudna felvenni ... és egyébkámnt ismerek is ilyne srácot akit már több éve metéltek, mégis annyira érzékeny maradt a makkja h megőrül a fájdalomtól ha felvesz ruhát és elég szenvedés neki bárhova menni.
ez nagyon egyedi kérdés sztem ...
Szöveget érted amit írtam?
"Nagyonis érzékeny nekik, persze nem annyira mint egy nem körül meteltnek,..." 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!