Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi lenne a reakciotok, ha meglatnatok egy 16 centis logo peniszt?
Figyelt kérdés
Huspeniszem van, allva sem lesz nagyobb 17 centinel. Tobbszor elofordult mar, hogy egy kis tapizgatas utan visszautasitottak.2018. márc. 23. 13:48
1/7 anonim válasza:
Nekem is 14 lankadtan és max 16 állva, de az ennyémmel ezen a téren még senkinek nem vlllt problémája...
A teljesítményemmel annál inkább, de annak ehhez semmi köze. Az a rocker életvitel velejárója.
2/7 anonim válasza:
Ja és bocsi, hogy férfiként válaszoltam!
4/7 anonim válasza:
Hat egy logo 16 cm nem lehet tul szep latvany, ugytunik arra epp eleg, hogy egyes noket elrettentsen. Gondolom azt kepzeltek allva oriasi es inkabb leleptek idoben.
5/7 A kérdező kommentje:
A kemenyseg nekem sem az erossegem.
2018. márc. 23. 14:15
6/7 anonim válasza:
Én úgy gondolom,habár kitudja lehet rosszúl,ha valaki a lábam köze alapján ítél meg ferfiként. ((méretem átlagosnak mondható)) Akkor azzal a lánnyal én magam sem szeretnék ismerkedni.
7/7 anonim válasza:
Nekem volt mar ilyenben részem es nem utasítottam vissza a jelenlegi barátom közeledését hiába éreztem az elso szex elott h neki lankadtan hasonlóan nagy mint neked
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!