Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják rólam ezt a barátnőim?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Igazából egy olyan kérdésem lenne, hogy 17.5 éves vagyok, és kb 3hónapja volt életem első pettingje ami nagyon tetszett. Igaz mikor ez megtörtént rá 2 nappal dobott a barátom, de annyira tetszett, hogy szeretném még csinálni másokkal is, hogy tapasztalt legyek az első szexnél. Viszont minden barátnőm azt mondja, hogy hü*lye vagyok és kur*va lesz belőlem. Miért gondolják ezt szerintetek? Tényleg ez lenne belőle?
2018. ápr. 3. 19:20
1/9 anonim válasza:
Mert társadalmilag az az elfogadott, hogy csak kapcsolatban csinálsz bármit. Az más kérdés hogy ez egy marhaság, a nők is kiélhetik a vágyaikat, de ha nem akarsz ilyen szar dumákat hallani ne reklámozd és kész :) 27/F
2018. ápr. 3. 19:22
2/9 A kérdező kommentje:
KÖNYÖRGÖM A KANOS PASIK NE ÍRJANAK PRIVIBE
2018. ápr. 3. 19:25
3/9 anonim válasza:
AKKOR MEG NE ÍRD KI IDE A MARHASÁGAIDAT!
Én speciel nem írtam neked, nem is fogok, de mégis mit csodálkozol ezen?
2018. ápr. 3. 19:29
4/9 anonim válasza:
Azért gondolják ezt, mert a társadalom is így vélekedik. Szerintem ettől nem lennél k.rv., az akkor vagy ha pénzért cserébe csinálod.
Így max r.b.nc lehetsz. :)
2018. ápr. 3. 19:34
5/9 anonim válasza:
Egy szűz lánytól senki sem várja, hogy tapasztalt legyen, sőt szerintem az kiábrándító is. Majd úgyis rengetegszer fogod csinálni ha találsz magadnak egy normális párt, és érzelmek nélkül amúgy sem lenne olyan jó.
2018. ápr. 3. 19:39
6/9 anonim válasza:
Ezt írtad, idézem:" de annyira tetszett, hogy szeretném még csinálni másokkal is, hogy tapasztalt legyek az első szexnél." Akkor mit csodálkozol hogy kanos pasik irogatnak? Amúgy meg ettől ku...a nem leszel. Csak kicsit könnyebben adod magad mint más.
2018. ápr. 3. 22:42
7/9 anonim válasza:
"A kérdező kommentje:KÖNYÖRGÖM A KANOS PASIK NE ÍRJANAK PRIVIBE"
Csak a KANTALANOK irhatnak?:-))
2018. ápr. 3. 23:18
8/9 anonim válasza:
Ha más közegben vagy, akkor épp menőnek találnák a dolgot, ez ilyen. A környezetedben lévő lányok szerint ez épp nem menő. Ettől nem vagy kva, keress a dologhoz normális partnert.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!