Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek jó pasi?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jó pasi?

Figyelt kérdés
Van egy angol származású színész,akit biztosan sokan ismertek.A neve Toby Kebbel. Szerintem rettentően jó pasi! Valljátok be,hiába vagytok teljesen oda a párotokért,szoktatok fantáziálni másokról is.En sokszor őt képzelem oda amikor szeretkezünk és olyan érzésem van,mintha sokkal jobb lenne olyankor. Tudom,hogy ez nem szép dolog...talán beteges is kicsit de egyszerűen imádnám a testét neki :D
2018. ápr. 2. 18:24
 1/6 anonim ***** válasza:
49%

Nem fantáziálok másokról o.O főleg nem szex közben

Ja és engem taszít ez a színész,olyan görény feje van

2018. ápr. 2. 18:28
 2/6 anonim ***** válasza:
65%
Nekem egyáltalán nem jön be. Hidd el a párod is Margot Robbie-t képzeli el helyetted "szeretkezés" közben.
2018. ápr. 2. 18:31
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon csúnya szegény.
2018. ápr. 2. 19:22
 4/6 A kérdező kommentje:
Ízlések és pofonok
2018. ápr. 2. 19:58
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem csúnya,de a rettentő jó pasitól messze van.

Egyébként néha szoktam fantaziálni,de mindig másról. Azért vigyázz ezzel.

2018. ápr. 2. 20:01
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Kövezzenek meg, pontozzanak le, de szerintem ez a pasi kicsit sem a hű de jó pasi kategória. Az meg hogy szeretkezés közben mást képzelsz oda, hát csak sajnálni tudom a párodat.
2018. ápr. 3. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!