Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Vastagságra milyen méretű pénisz számít már kielégítőnek számotokra?
Ha már matek, akkor legyen, április 1.-e van! Szakszerűen 2r*pi a kerület, és igen, minden pasimmal így szoktam kezdeni!
Elő a tolómérőt, aztán mérünk! Ha a szintet nem üti meg, akkor közlöm vele, hogy merre van a kijárat!
És ha most azt mondom, hogy nincs az a pánisz, ami kielégít, akkor mi lesz?
A puncim nagyon jól tágul, de a pasim farka is kielégít. Ugyanakkor sokkal nagyobbat élvezek, ha megöklöz!
Igen, ilyen is van!
#2: "Szakszerűen 2r*pi a kerület"
Miért a 2*r az nem egyenlő a d-vel (átmérő)? :D
Na mind1, de azért csak tudtok valamihez viszonyítani. Tudjátok, hogy eddig milyen méretű pasikkal voltatok együtt és közülük kivel élveztétek szenvedélyesen a szexet és kivel volt lehangolóan ingerszegény.
Nekem ez megfelelő volt.
"Számomra a 2-3ujj vastagság kielégítő de lehet nagyobb is az csak elvezetes"
Hát ez egy nagyon okosan végiggondolt komment volt. 2-3 ujj... Nagyon nem mindegy, mert nekem a 2 középső ujjam 3,5 cm a 3 középső ujjam viszont már 5,5 cm. Előbbi egy kis nyomorult cerka, utóbbi pedig minden pasi becsületére válna. Mondjuk eddig is tudtam, hogy ti egy gázpalackot is képesek vagytok befogadni a vaginátokba.
Nekem 3,5 cm átmérő a ideális.
(Orgazmusom ennél vékonyabbtól is lenne; 4 cm-átmérőnél vastagabb már gáz lenne, 4,5 meg már a mission impossible kategória.
Ha ilyen energiaitalos doboznak megfelelő vastagságúról hallok, akkor meg a puszta gondolattól hermetikusan lezár a puncim. xD
csak nem te kérdezted?:D
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!