Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen sűrűn keresitek a szeretőtöket?
kérem ne mocskolódjunk itt, nem az erkölcsi részére vagyok kíváncsi.
tehát a kérdés azoknak szól akiknek szeretője van.
több kérdésem is lenne:
-csak szex van közöttetek vagy az is érdekel, mi van a másikkal, pl.hogy telt a napja, mit evett..?
-amikor otthon vagytok a párotokkal, akkor is keresitek a szeretőt? pl.egy sms vagy egy messenger üzenet?
-ha írtok neki otthonról is akkor a párotok hol van?mit csinál? pl.fürdik, vagy ti vagytok a fürdőben?
-olyankor ő vissza írhat nektek? van erre valami szabály nálatok?
-mennyi idő "telhet" el anélkül, hogy nem beszélhettek vele? hiányzik ha nem tudtok róla?
-csak szexelsz vele, vagy megbeszélsz vele más dolgokat is?
-milyen sűrűn tudtok találkozni, és mennyi időt töltötök olyankor együtt? néhány óra? vagy éjszakára is el tudtok lógni? mit mondtok otthon?
kezd kialakulni valami egy nős férfival, és kíváncsi lennék másoknál ez hogyan működök.
kérlek a nemeteket és korotokat is írjátok oda.
En keresem, o engem mar nem , hogy kapja be. :D
Nem beszelgettunk, nem is ismerem, mint embert. Nem is akarom megismerni. Heti 1-2x volt szex, egyutt toltottunk 1-2 orat , aztan irany haza. A jelenlegi allapotomhoz tokeletesen illet ez a fajta kapcsolat.
Hetente tobb alkalommal irunk egymasnak.
Heti 1-2-3 talakozo van.
Nem mindegyik szex van h mozi vagy mas a program.
Alt ha program van akkor annyi idore
Ha szex akkor egy ejszaka vagy masfel-ket nap az egyutt toltott ido de ebben program is lehet.
Elegge vegyes a kep. Kicsit olyan mintha jarnank :-)
Néha heti egyszer, általában két hetente egyszer vagyunk együtt, ha valami zavar van a rendszerben, akkor eltelhet 3 hét, ritkán egy hónap is. Én szinte sosem keresem, ő naponta, de inkább még sűrűbben. Rengeteg Viber üzenet jön, én arra válaszolok, amire muszáj. Részemről csak szex, ő viszont nagyon erősen ragaszkodik, vagyis ragaszkodna hozzám. Mondhatnám más szóval is.
Amikor együtt vagyunk, akkor beszélgetünk is, de vigyázok a témára, mert könnyen átcsúszik az én szapulásomba, hogy tudniillik nem törődöm vele.
Régebben az érzelmeink közösek voltak, de én kiszerettem belőle, leginkább azért, mert már nem tudtam összeegyeztetni az otthoni életemmel. Most nem a szexre gondolok. Szakítani akartam vele, de abból hatalmas botrányt csinált, sírt-fenyegetőzött. Megadtam magam. Hazudjam azt, hogy nehezemre esett? Nem, az ágyban jó vele, mert nagyon elegére tudok tenni, és az nagyon fontos az egómnak.
Amikor heves érzelmek dúltak közöttünk, én elmondtam a feleségemnek, és amikor elmúlt, visszamentem hozzá, és ő visszafogadott.
Nagyon vigyázok, nem vállalok semmilyen kockázatot. Aránylag sokat levelezek a telefonomról is, laptopról is; nem feltűnő.
Amikor találkozunk, 3, vagy 4 órát vagyunk együtt, és akkor annyit adok neki, amennyit csak tudok, a tőlem tellhető legjobb minőségben, erre nincs panasz.
Én 66+ F, ő 50 N
Én azt gondolom, hogy lehet beszélgetni bármiről is bizonyos keretek között.
De nem állandóan, nem napi szinten.
Mert akkor ott már valószínüleg át léptek majd egy határt..
Ha nem keres x ideig annak általában oka van, ha téged ez zavar akkor ott már megette a fene.Semmiképpen sem lehet számon kérni a másikat stb..
Szabály volt.
Ő keresett engem.
Az ő párja ellenőrizgette, engem viszont nem..
Ennek ennyi oka volt.
Nekem megfelelt így is..
Az hogy ki mennyit tud ellógni otthonról az teljesen egyén függő..
Mi általában pár órát voltunk együtt, mert ennyit tudtunk megoldani.
Persze jó lett volna több időt is, de ennyivel kellett beérni sajnos.
És szerintem nem szabad, hogy hiányozzon.
Ha érzelmeket kezdesz táplálni iránta, sokat gondolsz rá stb nem szabad bele menni..
Mert valószínüleg akkor te nem csak a szexet látod ebben, hanem esetleg mást is..
Akkor inkább felejtsd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!