Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha meztelenül hanyatt fekszetek, a combjaitokat széttárjátok hogy a férfiak kedvüket tölthessék rajtatok, akkor inkább a magatok élvezetét keresitek, vagy örömöt akartok okozni? 18/f
Figyelt kérdés
2017. dec. 16. 15:54
1/8 anonim válasza:
Szerintem a szex a kölcsönös örömszerzésről szól...
2/8 anonim válasza:
Milyen férfiak. Jobb esetben csak 1 pasi
A szex kölcsönös örömszerzésről szól
4/8 anonim válasza:
Én olykor “domina bőrbe” bújok, és olyankor várom, hogy a “szolgám” tegye a dolgát.
De ő ezt élvezi. Tehát is-is.
5/8 anonim válasza:
én úgy vagyok, hogy ha már nyalok, akkor legyen jó a csajnak is, és persze nekem is :D
6/8 anonim válasza:
Ha szerelmes vagyok, parkapcsolatban, akkor 50-50. Alkalminal vagy ilyesmi, jobban szamit egy par fokkal a sajat elvezetem.
7/8 anonim válasza:
Ha hanyatt leszek fekve egy ferfi elott, az majd akkor lesz, ha meghaltam es visznek felboncolni :'D
8/8 anonim válasza:
Mások élvezetét keresem ilyenkor, de az is fontos, hogy én is élvezzem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!