Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok! Próbáltátok már a két lyukba egyszerre? Egyikbe egy farok, másikba egyéb segédeszköz.
Mindkét féle volt már.
Barátnőm puncijában egy tojásvibri, én meg a fenekében, illetve vagy a tojásvibri, vagy egy plug a popsijában, és én a puncijában. Mindkettőt nagyon szeretjük! 😍
Igen, próbáltuk. Volt barátnőmmel többször is. Volt olyan, hogy a farkam a puncijában volt, a popsijában meg egy plug, eszméletlen izgató volt, kutyus pózban csináltuk így sokszor, szépen lassan:). Már a látványtól majd elsültem, mikor látod, hogy szépen szétterpesztve kutyusban van, a farkad tövig benne, és a a popsiban tövig a plug :), néha azzal is játszva...hmmmm, hatalmas durranások voltak:), és ő is remegtető élvezéseket produkált :)
37F
1 vibrátorral a puncimba és egy dildoval a popsimba csináltam már.
De nagyon nagy vágyam hogy egyszerre tényleg sok pasival csináljam és egyszerre minden olyan nyílásomat dugják! (gondolok itt szájra, puncira, popsira és a 2 szabad kezemre :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!