Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csalódtam a farkamban, mit gondoltok?
Soha nem mértem még le, de tegnap kezembe akadt egy mérőszalag és zuhanyzás előtt megmértem. Nagyon meglepődtem hogy a hossza 15 cm, az átmérője 12 cm, vastagsága pedig 5 cm.
Mindig többre számítottam. Elvagyok keseredvre ezert főleg a lányokhoz szól most a kérdésem! Először is nőni fog még? Mit gondoltok erről a méretről, mihez vagytok szokva?
20/F
Mivan? Az átmérője 12? A vastagsága 5?
Akkor nálad mi az átmérő?
Állva ekkora vagy lógva?
Amúgy nem vészes.,lehet vele mit kezdeni ne aggódj
Jólvan, ülj le szépen egy kényelmes fotelbe.
Lazíts. Ez nőni nagyot már nem fog.
Elkeseredve ne legyél, egy egészen átlagos méreted van, ha ezeket a mentális gátlásokat, gondokat otthon hagyod, megtanulod faszán használni, nem lesz gond vele ebben az életben.
Tanuld meg, nem a centi mondja meg, hogy mennyit érsz. *a farkad mennyit ér.
Na irány egyet recskázni.
Átmérő 12? Valamit nem értesz szerintem!
15 cm elég akkor ha nem vágsz fel vele! Mert ahhoz túl átlagos (kicsi) hogy erre menőzni lehessen.
Nem érték v mit...?!
átmérője 12 cm, vastagsága pedig 5 cm.
Átmérője 12.cm. Vastag 6 cm. ... érted?
Átmérője 10cm. Vastag 5cm. ....érted?
Nekem 17 hossz. ......
Vastagsaga ill szélessége 11 azaz 5.5. Mert az átmérőjének v szélességének azaz 11 a fele 5.5.
De csak anndut szoktam írni hogy 17/5.5. Ez igy Korekt.
De mindenkinek más. Ahogy a punci is....
Nem minden lánynak van szép és hatalmas melle... de ez nem is baj.,,
Én nem a farkam méretével vagyok jó az ágyban, hanem hogy mit tudok nyújtani és a nyelvem nagyon játékos a puncin.
De ne aggódj v kinek 10-12 van. Vastag 6-7 kb.
Szó...
4es válaszoló: miért az őskorban vagyunk hogy pénisz mérettel arcoskodunk? Ne már, nem gáz ez egy kicsit? Senkinek semmi ráhatása nincsen arra, hogy mekkora pénisze lesz, ha valakinek nagy van azt csak a génjeinek, genetikájának, szerencséjének köszönheti.
Kérdező : valamit elmértél az átmérő, vastagság vonatkozásában, de ami a lényeg, használni tanuld meg.
Kérdező,a 15centis hossz,az teljesen átlagos,mivel 14-16cm az átlag.
A 12centis kerület is tök átlagos.
Miért nem néztél utána,mielőtt hülyeség miatt kiírsz egy kérdést.
Csalódtál????
A csalódás az élet velejárója, ki ebben-ki abban.
Te a pici farkadban!!
Édes Istenem.
Na pont ezért nem foglalkoztam idáig a méretemmel.
Túl sok a hülye (köztük én a legnagyobb hogy a kérdést kiirtam)
Akárhogyis lányok véleményét itt nem hallottam, bár idáig akivel dolgom volt senki nem paanszkodott. Mikor lemértem akkor kaptam csak sokkot de levan sz*rva.
Azért 2cm-t nőhetne még és akkor ha megkérdeznék hogy mekkora a farkam, mondhatnám hogy "ÁTLAG FELETTI" :D ;)
BÉKE!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!