Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők, ha egy pasi valamiben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ha egy pasi valamiben kiemelkedően okos, az vonzóbbá teszi őt számotokra?

Figyelt kérdés
2018. márc. 31. 00:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem, hogyha mellette egy tudálékos bunkó.

Volt részem ilyenekben.

2018. máj. 14. 15:13
 12/14 anonim ***** válasza:
62%

Egy autista is tud kiemelkedően okos lenni valamiben. Nekem pl. van egy kollégám, aki zseniális programozó.

Szóval csak ez nem elég, hogy valamiben kiemelkedően okos legyen valaki. Én kiemelkedően okos vagyok valamiben, de mellé van általánosnál talán magasabb lexikális és gyakorlati tudásom, mondhatni a jég hátán is megélek, humoros vagyok és mindenről el lehet velem beszélgetni, ezen kívül magas, jóképű, jó kiállású, igyekszem az öltözködésemre is odafigyelni és mostanra már van egy saját erőből kialakított egzisztenciám ...természetesen az ágyban is igen színes a fantáziám, aki maximálisan igyekszik odafigyelni a partnerére és kihozni a maxot az együttlétekből. Na ez így együttesen talán már vonzó a nőknek, de persze ez sem garancia arra, hogy minden nőt megkapjon az ember ...okés nálam van némi dörzsöltség a csábítás szempontjából is, szóval mondhatjuk, hogy az aranyásókon kívül mindenkit megszerzek, akit akarok (mondjuk ezeket a milliárdosokra hajtó csajokat nem is igazán látom sehol).

2018. máj. 29. 13:29
 13/14 anonim ***** válasza:
Pontosan, ahogy írod.
2018. máj. 29. 14:33
 14/14 anonim ***** válasza:
Igen. Nem szeretem a csökött agyú, buta férfiakat. 30+/n
2018. aug. 15. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!