Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
gyere össze valami manipulatív férfias állattal.
mellette nem ilyeneken fogsz agyalni hanem visszaváltozol nővé és csak 1 gondolatod lesz-hogyan tehetném boldoggá ezt az ősembert?-
pszichológus-pszichiáter...
de eleve nem értem, hogy valami, ami örömet okoz neked hogy lehetne megalázó?
Főleg, ha pl téged kényeztet orálisan a partner, és te csak élvezel?
"Főleg, ha pl téged kényeztet orálisan a partner, és te csak élvezel?" - Persze, mert ha egy férfi adja, akkor az csak és kizárólag jó lehet...
És persze örömet szerezni a férfinek az valami magasztos cél, szent küldetés...
Kérdező, ha megalázó Neked, akkor ne csináld, ilyen egyszerű!
6-os, nem tudodm mi bajod van, de a partner szó szerintem rohadtul nem fügetelen, nem véletlenül ezt használtam...
Ha utálod a pasikat,a te dolgod, az is, ha aszexuális vagy, és a szexet is.
A kérdés viszont arra irányult, hogy megalázónak tartja, és nem arra, hogy nem élvezi...
Mármint azt a fajta szexet, amit veled művelnek? Mert ha igen, akkor kérd meg, hogy változtasson. Ha nem változtat, dobd ki.
Ha általánosan értetted, hogy a szexet tartod megalázó dolognak, akkor talán valóban pszichológushoz kellene menned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!