Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Most mit csináljak? Kinevetett.

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit csináljak? Kinevetett.

Figyelt kérdés

Alapvetően szub vagyok. Nagyon szeretem ha megaláznak, durván bánnak velem stb.

4 hónapja vagyok együtt egy pasival és mostmár elmondtam neki, hogy ilyen vágyaim vannak. Erre ő kinevetett, és azt mondta hogy majd kinövöm. 24/N

2018. márc. 30. 18:03
 1/9 A kérdező kommentje:
A pasi 26 éves.
2018. márc. 30. 18:04
 2/9 anonim ***** válasza:
35%
Próbáld meg bevonni ebbe vagy keress mást.
2018. márc. 30. 18:15
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Keress mást! Nem passzoltok szexuálisan. Hosszabb távon nem lesz jó, ha elnyomod magadban a vágyaidat, és az sem, ha ő olyat tesz, amit nem akar igazán.

Mondanám, hogy kössetek kompromisszumot, de ha kinevetett, akkor nem vesz komolyan, és felejtős. Senkit nem szabad megalázni a vágyai miatt, a párunkat meg pláne nem!

2018. márc. 30. 18:17
 4/9 anonim ***** válasza:
85%
nem passzoltok, de azért tégy még egy próbát, és legközelebb ne várj ilyen sokat mire közlöd ezt a tényt.
2018. márc. 30. 19:39
 5/9 anonim ***** válasza:
82%

Na, erre biztosan kivágtam volna, mint macskát szrni. Kinövöd, mi? Ő vajon miket nőtt ki a maga 26 évével? Bírom ezeket a baromi érett kis huszonéves fiúkat.

Szóval én a helyedben dobnám a pasit. Nem azért, mert esetleg őt nem érdekli a téma, hanem a reakciója miatt. Nem vesz komolyan, ez egyértelmű. 33N

2018. márc. 30. 19:40
 6/9 mantis religiosa ***** válasza:
81%
Lehet, hogy már kezdte is az alázást, ezzel a mondattal, csak neked nem ment át a " poén " ?
2018. márc. 30. 19:43
 7/9 anonim ***** válasza:
6%
Menj,aztán ásd el magad,a többi nyafogós,hisztis pitsával együtt!
2018. márc. 30. 23:27
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem nem tisztem, h megítéljelek, hiszen nem ismerlek, ne tudom nálad ez hogy van. Amit viszont tudok, mert tapasztaltam, h rengeteg olyan csajszi van, aki azt hangoztatja, h ekkora sub meg akkora, aztán amikor oda kerül a sor akkor kiderül, h csak duma van, de tartalom meg semmi... És ez gáz, főleg azokra nézve akik valóban azok, mert a sok kamustól nyert negatív tapasztalatok bizalmatlanná teszik a pasit/csajt. Egyébként pedig nem mondani kell, hanem csinálni. Mutasd meg neki, h mit szeretnél és hogyan, akkor talán komoyan vesz, és partner lesz ebben, ha meg nem akkor valóban jobban jársz, ha mást keresel, mert előbb utóbb kibékíthetetlen ellentéteket fog szülni az, h nem vagytok egy hullámhosszon szexuális téren. Persze el lehet ezt húzni akár évekig is, a kérdés, h megéri e éveket áldozni valamire, ami nem lesz jó, és a vége így is-úgy is ugyanaz lesz...
2018. márc. 31. 06:23
 9/9 kovpet ***** válasza:
Lehet, csak zavarba jött és azért reagált hülyén.
2018. márc. 31. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!