Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit csináljak? Kinevetett.
Alapvetően szub vagyok. Nagyon szeretem ha megaláznak, durván bánnak velem stb.
4 hónapja vagyok együtt egy pasival és mostmár elmondtam neki, hogy ilyen vágyaim vannak. Erre ő kinevetett, és azt mondta hogy majd kinövöm. 24/N
Keress mást! Nem passzoltok szexuálisan. Hosszabb távon nem lesz jó, ha elnyomod magadban a vágyaidat, és az sem, ha ő olyat tesz, amit nem akar igazán.
Mondanám, hogy kössetek kompromisszumot, de ha kinevetett, akkor nem vesz komolyan, és felejtős. Senkit nem szabad megalázni a vágyai miatt, a párunkat meg pláne nem!
Na, erre biztosan kivágtam volna, mint macskát szrni. Kinövöd, mi? Ő vajon miket nőtt ki a maga 26 évével? Bírom ezeket a baromi érett kis huszonéves fiúkat.
Szóval én a helyedben dobnám a pasit. Nem azért, mert esetleg őt nem érdekli a téma, hanem a reakciója miatt. Nem vesz komolyan, ez egyértelmű. 33N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!