Vasfúróval nyúltam a konnektorba, és bizsergést éreztem OTT lent. Ez tegnapelőtt történt, el is mentem orvoshoz, de csak kinevetett. Ma pedig egésznap fekszem és fáj a középső ujjam de nagyon. Ez normális? Félek :/ 25/L
Figyelt kérdés
2017. jún. 23. 10:48
1/5 Varga Péte4 válasza:
Tartok tőle, hogy a tüneteknek semmi közük egymáshoz.
Feltételezem, hogy nem véletlenül nyúltál a konnektorba, ilyenformán a bizsergés inkább pszichés alapon történt.
2/5 anonim válasza:
Első, szerinted pszichés alapon bizsereg, ha valakit megb-sz az áram? Normális vagy?
Kérdező, az ujjaddal lehet inkább komolyabb baj, 2 nap alatt el kellett volna múlni a tüneteknek.
3/5 Varga Péte4 válasza:
Ketteske én normális vagyok. Ha valaki akkora áramütést kap az ujján keresztül, hogy ott lent is bizsereg, akkor akkora fájdalma van az ujjában, hogy holmi bizsergést meg sem érez.
4/5 anonim válasza:
Egyeske, ez egyszerűen baromság amit mondasz.
5/5 Varga Péte4 válasza:
Négyeske ilyen meggyőző érvekkel nem tudok vitatkozni meg nem is akarok :)
Van olyan érzésem, hogy ez kamu kérdés, mert a kérdező nem sokat beszélt az eset körülményeiről, ami alapján el lehetne képzelni az eset súlyosságát, meg lehetne saccolni az áramutat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!