Tegnapelőtt gyökérkezelték az egyik rágófogamat, és ha ráharapok, illetve magamnak kocogtatom, fáj. Ez normális? Mitől van?
Figyelt kérdés
Most ilyen gyógyszeres tömés van benne, de erősen mállik. a doki amúgy mondta, hogy fájhat még egy darabig, de ez biztos, hogy normális? akinek volt gyökkezelése, érzett ilyet utána? majd jövő héten kell visszamennem, elvileg akkor gyökértömi.2009. ápr. 18. 09:21
1/6 anonim válasza:
Nem éppen nomáis. Én is éreztem ilyet, be is gyulladt. Majd kifúrja a gyógytömést és lyukasan hagyja, hogy kifollyon. Ha jobban fáj, vagy kezd feldagadni az arcod, akkor menj vissza az orvoshoz.
2/6 anonim válasza:
Ne gyulladj be! ;-)Valószínűleg további gyökérkezelés szükséges és akkor majd elmúlik a fájdalom. Holnapig fájdalomcsillapító és kitartás.
3/6 anonim válasza:
Szerintem normális, nekem is több napig fájt, végül is a fogadból kitépték az idegszálakat, ez elég fájdalmas dolog, megviseli az ember szervezetét. Ha rosszabbodik, vagy egyáltalán nem javul, irány a doki gyulladáscsökkentőért.
4/6 anonim válasza:
Pont ez az! Ha "kitépték" az ideget, akkor nincs minek éreznie.
5/6 A kérdező kommentje:
Attól még fájhat a gyökérkezelt fog, méghozzá ugyanúgy, mintha lenne benne ideg. csak épp ilyenkor nem a fog belseje fáj, hanem a gyökeret kívülről borító hártya. olyanok válaszát várnám, akiknek szintén fájt kezelés után (is). na most dokim azt mondta legutóbb mikor visszamentem, hogy ilyenkor kialakulhat egy helyi gyulladás a gyökér körül, és az elmúlik előbb utóbb. csakhogy nyugtalan vagyok, miért nem múlik már végre valahára a fajdalom?:S
2009. ápr. 22. 20:52
6/6 anonim válasza:
Én szertinem se normális! De velem most pont ugyanez van.Szóval most megyek fogorvoshoz,hogy mi van vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!