Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha kívánhatnál magadnak egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha kívánhatnál magadnak egy barátnőt, milyen tulajdonságai lennének?

Figyelt kérdés

Külső és belső egyaránt.

23/L

2018. márc. 29. 19:22
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

hu,ez tényleg kifejtett válasz volt,nagyon köszi, jó volt olvasni :)

nekem belsőleg :

legyen FÉRFI, ne legyenek feminin jellemvonásai, vagy túl érzékeny lelke,legyen domináns,de néha engem is engedjen egy kicsit uralni a helyzetet,pillanatot,mert én is nagyon domináns csaj vagyok,de szeretem, ha a nőiességem azért megmarad és néha az orromra van koppintva. Nekem is fontos a mellérendelt párkapcsolat, tehát egyikünk se legyen több,vagy kevesebb a másiknál,semmilyen értelemben. Én az egyenrangú partnerséget szeretem. Legyen ravasz, szellemes, vágjon gyorsan az esze,sőt, néha előzzön is meg engem. Legyen lexikálisan okos, de intellektuálisan is, tehát ne legyen hülye az élethez. Tudjon engem kezelni, legyen kreatív, néha a kellő mértékű agresszivitás is jól jön szexben. Vágjon a falhoz, ha neki nagyon feláll és ne várja meg,amíg megjön a kedvem a szexhez. Ne legyen félénk használni a testem. Én ,ha valakibe beleszeretek, elvárom, hogy jogot formáljon a testemre és rám is. Én szeretek az "övé" lenni, számomra ez inkább bók, semmint kisajátítás, bár úgy gondolom, számomra az is imponáló tud lenni, de valószínűleg azért, mert a domináns hímeket én is nagyon jól tudom kezelni, kiegészítjük egymást. Nekem eléggé fejlett az önismeretem és érzelmileg sem vagyok egy muffin, így a dominanciát nem elnyomásnak élem meg, hanem pont ellenkezőleg : én nő lehetek, ő pedig férfi. Nekem mindig is imponált, ha egy pasi tudott kezelni egy nőt, ismerte a használati utasítást és ezt kellő intellektussal nagyon izgalmasan is lehet csinálni, úgy, hogy az valódi férfi-nő kapcsolat legyen. Továbbá az is fontos, hogy legyen kemény humora, ambíciói, életterve, életcélja. Illetve ne azt várja, hogy majd egy nővel megtalálják egymást és akkor végre egy egész lesznek. Nem. Nekem egy kész férfi kell, aki önmagában is egy egész, hiszen én is teljes vagyok, férfi nélkül is. Nem akarom, hogy a boldogságot tőlem várja, hanem legyünk mindketten eleve kiegyensúlyozottak és harmóniában magunkkal, ezt pedig képesek legyünk megosztani egymással. Nem akarom, hogy én fontosabb legyek neki, mint saját maga. Nekem egy nő nélkül életképtelen férfi nem vonzó. Nekem egy olyan hím kell, akinek fontos vagyok, de nélkülem sem omlik össze az élete. Számomra ebben van az erő, egy férfi esetében ebben látom a hatalmat és mint olyan, a hatalom saját maga és az élete felett számomra puncinedvesítő. Arról nem beszélve, hogy egészséges önzőség kell ahhoz,hogy az legyen ,aki lenni akar, akár mellettem, akár nélkülem. Úgyhogy a legfontosabb számomra, hogy férfi legyen, én pedig nőként funkcionálhassak mellette.

külső : karizmatikus, inkább sármos legyen,mint helyes, nem szeretem a kifejezetten szép férfiakat, sötét haj, sötét szem, fehér bőr, viszonylag magas, kb 180 cm, nem túl izmos, de nem is puhány, olyan jó kis aranyközép, legyen jó illata ( testillata ), nagy,férfias orr, férfias, nem vékony ujjak, fogai legyenek ápoltak, legyen jó testtartása és járása, hangja legyen mélyebb.

szexualitás : szexuálisan érezzen rám. Legyen kezdeményező, hol heves, hol gyengéd, a farka nem baj, ha nem hosszú,de vastag legyen , nagy makkal. Szeressen nyalni. Legyen kreatív és lelkes és szeresse, ha leteperem csak úgy. Néha küzdjek meg azért, hogy én lehessek felül, vagy olyan helyzetben szexelhessünk, ahol átadja az irányítást, de érezzem azt, hogy ennek ellenére mégis ő ural engem és én csak egy kis pár perces hatalmat kaptam. Legyen együttműködő : ha azt akarom,hogy szexi fehérneműket válasszon nekem, akkor eltudja dönteni, hogy miben akar látni. Legyen partnerem a játékokban is.

2018. márc. 29. 21:11
 12/18 anonim ***** válasza:

Én is köszönöm, szintén jó volt olvasni :)

Örülök hogy nem rendeztük le 2 sorral :D

2018. márc. 29. 21:27
 13/18 A kérdező kommentje:

:)

jöhetnek még pasi igények!

2018. márc. 29. 21:49
 14/18 anonim ***** válasza:

Külső: magas, átlagos testalkat, kék-zöld-szürkés szem, fekete-vörös-szőke haj, szép lábfej;

Belső: Nyilas-Szűz-Bika csillagjegy valamelyike, megfontolt, legyen önbizalma, művelt, érdeklődő, a kiválasztottal szemben azért legyen néha kedves is:).

2018. márc. 29. 22:12
 15/18 anonim válasza:
Lány vagyok, szóval inkább csak csodálkozni jöttem. Többen is olyat írtatok, hogy kicsit jobban bejönnek a nem olyan vékony, hanem vastagabb combú, teltebb lányok. Asszem most ez megdöbbentett, de jó értelemben. :)
2018. márc. 30. 00:04
 16/18 A kérdező kommentje:

én is azt tapasztaltam a baráti körömben ( férfiak részéről),hogy mondhatom azt : kivétel nélkül a nőies nők jönnek be nekik, akik arányosak és pont a jó helyeken kerekednek : kellemes méretű cici, picit nagyobb,de kerek,feszes popó, vékony derék, a csípő is kicsit szélesebb,hogy meglegyen az a szemnek kellemes derék-csípő arány,formás,feszes combok,ami lehet kicsit teltebb is, ha arányos a test többi részével és nem plötyi, valamint vékony,kecses boka, szép lábfej.

Az én ismerőseimnek,meg akikkel életem során neten beszélgettem, mindnek a nőies nők jöttek be.

Persze van,akinek a kis mell,kis fenék,egybe derék jön be, ők is megtalálják a megfelelő párt maguknak, meg azok is,akik a kifejezetten ducikra buknak.És ez így van jól.

2018. márc. 30. 00:36
 17/18 anonim ***** válasza:

Külső tényezők:

Hosszú,sima hátközépig érő,szőkésbarna haj

Mély zöld szemek,de lehet világosabb is de zöld legyen vagy kékeszöld

Dús ajkak

Hófehér bőr

Ápolt fogak

Ovális arc nem lófejre gondoltam,legyen mosolygós

170 cm. magas

Vékony de ne csont és bőr testalkata legyen

Homokóra alak

Feszes popsi

Közepes mellek

Ne legyenek túl vatagok a lábai de ne is legyenek vékonyak

belső tulajdonságok:

Kedves

Figyelmes

Megértő

Gondoskodó

Szeressen minden hibámmal eggyütt

Szex terén:Én személy szerint azt szeretem ha egy csaj kicsit uralkodik rajtam,de én se tétlenkedek közben és egy kicsit a bújósabb szexet kedvelem ahol én is tudom kényeztetni miközben benne vagyok.

30 éves szingli férfi

2018. márc. 30. 06:04
 18/18 anonim ***** válasza:
Olyanok mint a mostaninak :)
2018. márc. 30. 08:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!