Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha kívánhatnál magadnak egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha kívánhatnál magadnak egy barátnőt, milyen tulajdonságai lennének?

Figyelt kérdés

Külső és belső egyaránt.

23/L

2018. márc. 29. 19:22
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:

most lehettek igazán kritikusak.Tehát az kevés,hogy ápolt,csinos,kedves,humoros, stb.

Ennél sokkal konkrétabban és kritikusabban pakoljátok össze az álom barátnőt.

2018. márc. 29. 19:31
 2/18 anonim ***** válasza:
51%

Nagy, kék szem, szőke, hosszú haj, szép fogak, csodás mosoly, telt, formás ajkak, pisze orr. Nagy, de még nem lógó cicik, formás popsi, ne legyen kisportolt, sem vékony, inkább kicsit husibb.

Legyen vicces, nevessen sokat, nyilvan érzékeny, nem túl bunkó, de azért néha próbálkozhat beszólni, őszinte és tisztességes, legalább annyira mint én, akkor már nem lehet baj. Kívánja a szexet min. reggel este, legyen vad az ágyban.

23F

2018. márc. 29. 19:51
 3/18 anonim ***** válasza:
25%

"Nagy, de még nem lógó cicik"

És ha van annyira pechje hogy szül neked egy gyereket, akkor elválsz mert nem olyan a cicije mint egy 16 évesnek? Arról amit ezen kívül írtál, már szóra sem méltatom.

Szánalmas és szomorú is egyben, hogy 23 éves létedre így gondolkodsz.

2018. márc. 29. 19:55
 4/18 anonim ***** válasza:
59%
Mivan, lógnak a melleid? :D
2018. márc. 29. 19:57
 5/18 anonim ***** válasza:
68%
3#. Akkor úgy fogom szeretni, te aberrált gyökér.
2018. márc. 29. 19:58
 6/18 anonim ***** válasza:

Külső: 160-170 cm magas, ízlésesen telt, közepesen nagy mell, formás popsi, viszonylag vastagabb combok, szőke vagy festett vörös haj, kék szem, telt ajkak.

Belső: Legyen kedves (ne csak velem, hanem a környezetében “mindenkivel”), türelmes, intelligens, hűséges, szexuális fantáziája legyen hasonló, mint az enyém, szeresse a fekete humort és engem.

2018. márc. 29. 20:03
 7/18 anonim ***** válasza:

Jó kérdés.

170 magas, vékony. A legfontosabb, hogy legyen nagyon perverz és csak velem. Szeressen, ne csak önző módon szexeljünk.

Kb ennyi.

2018. márc. 29. 20:20
 8/18 A kérdező kommentje:

pont ilyen részletekre gondoltam :))

amúgy olvastam egy olyat, hogy "érzékeny".

Milyen egy "érzékeny" nő? Ez hogy néz ki a gyakorlatban?

2018. márc. 29. 20:22
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Legyen dominans nö
2018. márc. 29. 20:26
 10/18 anonim ***** válasza:
59%

Külső ami fontos:

Ne legyen szemüveges, ha rossz a szeme, kontaktlencsét használjon

Közepesen hosszú haj, tehát válig, hátközépig érő, ne hordja összefogva. A szőke nem jön be, más szín lehet. Arca oválisabb felépítéső, de nem kell tökéletesnek lennie :D

Összességében egy átlagos testfelépítésű csaj legyen, ne legyen sportos, inkább egy picit teltebb. Ne legyenek nagy mellei, inkább közepes, vagy kisebb, viszont a csípője legyen szélesebb, nagyobb popsival, ami inkább zsírosabb, minz izmos, viszont feszes legyen. A vastagabb combok jönnek be, olyan tulajdonságokkal mint a fenék. Az se baj ha van egy pici hasa, de nem kell túlgondolni, csak azt mondom, jobban bejön, ha nem full lapos hasa van. Legyen velem egymagas, vagy kicsit alacsonyabb, teát olyan 170-180 körül.

Öltözködésben ne legyen túl kihívó, de ne is rejtegessen semmit. A kivágott pólókkal, cicanadrágokkal, stb. nincs bajom, jöhetnek, de a "mai divatos" dogokat, mint pl ezek az idétlen szakadt nadrágok, hanyagolja :D Magassarkút, szoknyát, sminkeket szintén utálom, a természetesség jön be (talán a szemüveget is ezért nem szeretem).

Belsőben pedig kedves, segítőkész, jófej, de ne legyen maximalista, tudja hol a határ. Megőrülök tőle, ha valaki mindig mindent beválal, aztán meg sír, hogy sok a dolga. Legyen humora, fontos, hogy az én sajátos humoromat is értékelje, de ne csak nevessen, hanem poénkodjon ő is. Az a legjobb, ha egyenrangúak vagyunk egy párkapcsolatban, tehát pl. nem mindig én hívom el valahova őt, hane ő is meglep néha egy-egy sétával, koncertjeggyel, ilyenek. Illetve másban sem mindig csak egyikünk döntsön, ne mindig ugyan az döntse el mit nézzünk, ki fizessen, hova menjünk, mit csináljunk.

Legyen határozott, de meg lehessen vele beszélni a dolgokat. A falra tudok mászni az "ahogy gondolod" "döntsd el te" "nekem mindegy" "hagyjuk" "nem fontos" és hasonló megnyilvánulásoktól, ha akar valamit, mondja meg, ne utalgasson, legyen velem őszinte, és mondja meg ha valami nem tetszik neki, és én is ugyan ezt teszem. És az őszinteségen soha nem sértődök meg. Annyiszor hallottam már, hogy "nem mondtam el, mert nem akartalak megbántani". Ezekből köszönöm, nem kérek :)

Fontos, hogy sokat legyünk együtt, de ne nőjünk egymás nyakára. Számomra fontos a nyitottság, a szabadság. Ez alatt azt értem, hogy attól, hogy együtt vagyunk, még nyugodtan találkozhatunk a többi ellenkező neművel, beszélgethetünk velük, stb. anélkül, hogy a másikunk féltékeny lenne. Ha elmegyek egy buliba 3 másik lánnyal, a barátnőm meg otthon marad 2 srác ismerősével, akkor egyikünk se izgulja szét az estét, hogy vajon megcsalt-e a párom, hanem élvezzük a pillanatot, majd hazaérve elmeséljük egymásnak melyik buli milyen volt.

Több olyan lánnyal beszéltem már, akik nekem panaszkodták el, hogy a barátjuk semmit nem enged nekik, de nem akarják ott hagyni, mert hát szeretik. Volt már, hogy összeismerkedtem egy lánnyal, és megkérdeztem lenne-e kedve találkozni még vaalmikor, és a válasza az volt, hogy lenne, de a barátja nem engedi, hogy más fiúkkal találkozzon. Ezek után én megfogadtam magamnak, hogy soha nem fogom korlátozni a barátnőmet, viszont ezt tőle is elvárom.

Mivel szexualitás kategória, gondolom erre a részre is kíváncsi vagy, szóval:

Legyen bevállalós, dominánsabb természetű csaj. Imádom egy lányon a combfixeket és a latex cuccokat, szóval jó lenne ha ő meg szeretné ezeket felvenni :D Örülnék, ha elmondhatnánk egymásnak őszintén hogy mire vágyunk, és a másik erre nyitott lenne, és próbálnánk egymás kedvében járni. Teszem azt a barátnőmnek lenne valami idétlen fétise, ami számomra hülyeség, akkor meghallgatom, és nem nevetem ki, hanem elfogadom, hogy őt az adott dolog izgatja, és kipróbáljuk közösen. Akkor is, ha engem nem izgat, vagy nem látom értelmét, hiszen ezzel örömet szerzek neki, ami sokkal fontosabb. Ugyan ezt tőle is elvárom. A dominánsabb természetet pont ezért írtam, mert nekem is vannak olyan vágyaim, amit egy ilyen nőnek könnyebb teljesítenie :D Pl. az erényövet szivesen kipróbálnám egy ilyen csajjal, de én is rávehető vagyok más dolgokra is. Mivel mint fent is írtam, fontos a comb és fenék egy lányon, így élvezném pl. ar arcra ülést is és a hasonló dolgokat, amit egy dominánsabb csajjal szintén egyszerűbb lenne kipróbálni.

Ennyi lenne, lehet egy kicsit hosszú lett, de hát ha már azt kérted fejtsem ki, akkor kifejtettem :D Persze így is sokminden kimaradt még, ami így hirtelen nem jutott eszembe.

Végszónak visszakérdeznék kedves kérdező, neked milyen az álom pasi? :)

18/f

2018. márc. 29. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!