Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A péniszem lelankad szex előtt?
Már csak, ha megölelem a párom feláll. Petting alatt is minden jó. Ha egyedül csinálom magamnak akkor is működik viszont folyamatos stimuláció hiányában lelankadok. Ahogy oda kerülünk, hogy felhúzzuk a gumit egyből puhul és már fel sem tudom húzni. Soha nem volt még velem ilyen.
Annyit hozzá tennék több mint egy éves szexuális kihagyásom volt ezelőtt. Volt már veletek ilyen ? Urolgógushoz 2 hét mulva kaptam időpontot viszont barátnőmmel együtt töltenénk most az ünnepeket.
Tudtok ajánlani valamit ami bevált és vény nélkül lehet kapni ? Ja igen és azért félek a legjobann mert olvasgattam a témában és a reggeli merevedésem vagy nincs vagy van, de kevesebbszer szokott lenni mint ahányszor nincs.
Valami S.O.S megoldás amig ki nem derül van-e szervi bajom ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!