Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem elég kemény a péniszem?
Mióta csinálod a barátnőddel?
Hagyj fel az önkielégítéssel.
Legyetek türelmesek, főleg neki kell annak lennie veled, csak ront a helyzeten, ha nyugtalankodik, vagy magára veszi.
Ha az óvszerfelhúzással gond van, akkor szerezz be nagyobb méretet (feltéve, ha szükséges)
Az izgatást ne hagyjátok abba, nem kell folyton markolgatni, de a rövid szünetekben, pózváltások közt csókolózzatok, simogassátok egymást.
Nekem is hasonló problémám volt/van. Előző barátnőmmel fél év kellett amíg rendesen összeszoktunk, és abszolút nem volt semmilyen feszengés bennünk. Az orgazmus nekem is sokára jön, azzal nem tudsz mit tenni.
Akkor passz.
Egyébként nem ijesztő melegnek lenni, én akkor se lennék már heteró ha át tudnának programozni.
Semmi gond :)
A szex is olyan dolog amit tanulni kell. Persze sok múlik az adottságokon de sokminden fejben dől el.még nagyon fiatal vagy meg kell ismerned ed saját magad is, mi jó neked mi nem....Ovasd a káma szútrát sok jó pozitúrát is tanulhatsz belőle. A tantrikus szex is hasznos lehet számodra. Próbálj ne rágörcsölni a témára és nem lesz gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!