Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek házasság előtt ki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek házasság előtt ki kell-e élveznie magát szexuálisan az embernek?

Figyelt kérdés
Egy fiatal teológus mondta kb 5-10 éve hogy az a jobb, hogyha a házasodni akaró fél még a házassági eskü előtt inkább kiéli magát, mintsem, hogy aztán a párja mellet legyen szexuális viszonya.

2018. márc. 26. 15:40
 1/7 anonim válasza:
100%
Sanszos, hogy igen. Lehet, nem itt tartanék most, ha előtte kiélem magam. Hát, inkább igen, mint nem.
2018. márc. 26. 16:12
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is jobb kielni magunkat házasság elott. Ismerek olyat, aki szuzen nősült meg, nem telt el sok ido, mar félrekacsintgatott...
2018. márc. 26. 16:19
 3/7 anonim ***** válasza:
88%

Sőt!Utána is!:)

40 évesen sem lesz kisebb a libidód.

Nem úgy működik,hogy aki 30 éves koráig 100 emberrel szexelt,azt hirtelen megszállja a szentlélek,és onnantól megelégszik 1-el is.

Akinek igénye van a változatosságra,az sosem fogja kiélni magát.

2018. márc. 26. 16:22
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Emberek vagyunk, ez is teljesen egyéni. Kinek mire van igénye, mi jó neki. Valaki kiéli magát, és nem lesz hűséges, valaki utána az lesz. Valaki nem éli ki magát, és utána nem lesz hűséges, de valaki meg az lesz.

Nekem az a célom, hogy olyan feleségem legyen, akivel közösen lehet rosszalkodni, és akkor nincs trükközés, lelkiismereti probléma, balhé. Ilyen alkat vagyok, nekem nem az fontos, hogy fűvel-fával, aztán meg mint ha elvágták volna, hanem a folyamatos, izgalmas szexuális élet. Remélem találok ilyen nőt.

2018. márc. 26. 16:43
 5/7 anonim ***** válasza:
Aki házasság elött kiéli magát, az később nagyon visszafogottnak éri azt is, ha évente csak pár partnerrel lép félre, egyikükkel sem túl sokszor.
2018. márc. 26. 19:06
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem igen. Nekem nincs túl nagy libidóm de miután először szeretkeztem, nem kellett sok idő, hogy kíváncsi legyek más emberre is szexuálisan, mint a párom (aki azóta is a párom).
2018. márc. 26. 19:12
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Ezt nem lehet így kijelenteni. Egyrészt, mert mindenki szereti azt csinálni, amiben jó. Ha valaki házasság előtt tudott csajozni, azt a gyűrű sem fogja megakadályozni, hogy később is ki-kipróbálja, mennyit is ér még a húspiacon. Aki házasság előtt is csak kínkeservvel kalapált össze egy kapcsolatot, az inkább egész életében hű marad, csak ne kelljen a csajozás rögös útjára lépnie.

A dolog tehát nem ezen múlik, hanem azon, hogy mennyire vagy szerelmes a párodba. Hogy még ennél is durvábban fogalmazzak, a hűséged a párod kezében van! Az ő hűsége pedig a tiédben. Ha fenn tudod tartani a szerelmét, nem kell félned a szarvaktól. Ha viszont hagyod elsorvadni az érzelmeket, megnézheted magad.

2018. márc. 27. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!