Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek ha belém zúgott a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha belém zúgott a lakásos prosti akihez elég sűrün jártam?

Figyelt kérdés

Megkeresett facebookon is. Amúgy a teste nagyon jó, meg elég okos, szimpatikus gondolkodású lány, de semmi több...

És én pont azért jártam hozzá, mert nem akarok kapcsolatot.

Gyakran írogat SMS-t nekem, mert még az elején mondtam, hogy nyugottan írhat, nem nézi más a telóm... Folyton talizni szeretne, meg közös programokat.

Meg amikor még nem annyira érzékeltem a közeledését és nagyon gyakran látogattam, már akkor is ajálngatta , hogyha fáradt vagyok akkor most nyugottan ingyen ott aludhatok vele...

Elég sok "motivácós beszéd" szerűséget tartottam neki még az elején, mert nagyon alacsony az önbecsülése.

Attól félek, hogyha megmondom neki, hogy száljon le rólam azzal nagyon sokat ártok neki.

2018. márc. 25. 18:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Passzold át nekem! ; -)
2018. márc. 25. 22:13
 12/14 anonim ***** válasza:
K.urvából lesz a legjobb feleség.
2018. márc. 25. 22:49
 13/14 anonim ***** válasza:

Szerintem a csaj érzi h nálad sanszos, h neked nagyon bejön , es mivel biztattad is h smsezzen megteszi .

Nem szégyen, ha szerelmes vagy bele .

2018. márc. 25. 23:25
 14/14 anonim ***** válasza:

"A prosti is ember, csak éjszaka rendel." :)

Szerintem aki prostinak áll az tudja hogy az élet nem könnyű, ezért több alázat lehet az ilyen nőkben mint a többiben. A szex elég sok formáját ismerheti és biztos hogy nem prűd aki nem hagy egy csomó dolgot. Ő is nő és ember. Ha a csajt ideálisnak találnám akkor egyáltalán nem érdekelne hogy prosti volt. Ez nálam nem csökkenti egy nő értékét. Ettől még lehet jó társ vagy jó anya. Nyilván tetszett neked a csaj és ha látsz benne valamit akkor szerintem egy próbát megér.

35F

2018. márc. 26. 02:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!