Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek ha belém zúgott a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha belém zúgott a lakásos prosti akihez elég sűrün jártam?

Figyelt kérdés

Megkeresett facebookon is. Amúgy a teste nagyon jó, meg elég okos, szimpatikus gondolkodású lány, de semmi több...

És én pont azért jártam hozzá, mert nem akarok kapcsolatot.

Gyakran írogat SMS-t nekem, mert még az elején mondtam, hogy nyugottan írhat, nem nézi más a telóm... Folyton talizni szeretne, meg közös programokat.

Meg amikor még nem annyira érzékeltem a közeledését és nagyon gyakran látogattam, már akkor is ajálngatta , hogyha fáradt vagyok akkor most nyugottan ingyen ott aludhatok vele...

Elég sok "motivácós beszéd" szerűséget tartottam neki még az elején, mert nagyon alacsony az önbecsülése.

Attól félek, hogyha megmondom neki, hogy száljon le rólam azzal nagyon sokat ártok neki.

2018. márc. 25. 18:51
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Azt is mondtad neki, hogy nem akarsz kapcsolatot?
2018. márc. 25. 18:54
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Írd neki hogy jó volt vele de most úgy fest hogy kapcsolatban leszel ezért szeretnéd ha nem irogatna többet és nem veszed ezek után igénybe a szolgáltatásait.

Vagy lehetsz őszinte is és megmondhatod hogy te csak a szexért akarod és nem szeretnéd hogy félreértsen barmit is, mert ebből nem lesz több. Nem kell konkrétan mondani hogy szálljon le rólad csak hogy úgy érzed nem ugyanazt akarjátok egymástól. Aztán meg keress inkább egy másik prostit.

2018. márc. 25. 18:56
 3/14 anonim ***** válasza:
58%
Szexelj vele , aludj ott . Ezt kipróbálod ,ingyen van . Később ilyen nem történik meg . Időtöltésnek is jó meg tapasztalatnak is .
2018. márc. 25. 19:06
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Azt mondd neki, amit a kettes írt, de az őszinte változatot.
2018. márc. 25. 19:10
 5/14 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem meg tudja, hogy rendes kuncsaft vagy, aki rendesen fizet, ezért akar több időt veled tölteni, hogy még többet fizess.

24/F

2018. márc. 25. 19:31
 6/14 anonim ***** válasza:
9%
Én biztos nem utasítanék vissza olyan lehetőséget, hogy ingyen szexeljek prostival, főleg ha jó csaj és neked is jó volt vele.
2018. márc. 25. 19:59
 7/14 anonim ***** válasza:
29%
Lehet, hogy elhagyta a stricije. Nagyon jó kitartott férfinek lenni.
2018. márc. 25. 20:15
 8/14 anonim ***** válasza:
Lakásosoknak nem szokott stricijük lenni, csak a látszatra is lehúzósoknak, akiknél értékelni se lehet. ha van, oda értelmes ember nem jár vissza mert eleve átverés, és gyakran szex sincs, csak maszatolás.
2018. márc. 25. 20:17
 9/14 anonim ***** válasza:
Sztem hasznald ki az alkalmat h kapj par ingyen kort :)
2018. márc. 25. 20:35
 10/14 anonim ***** válasza:
Valami miatt úgy érzi h veled kapcsolatot kezdene
2018. márc. 25. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!