Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők/Csajok! A szexben az a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők/Csajok! A szexben az a fontos hogy nagy legyen a pasi/ fiú szerszáma vagy pedig hogy tovább bírja?

Figyelt kérdés
Hany cm-es pénisz elég már?
2018. márc. 23. 15:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nekem 20centis, de hamar elmegyek.
2018. márc. 23. 16:43
 12/18 anonim ***** válasza:

8. Nem veszed észre hogy szivatnak.

Kérdező, a 4.-nek igaza van, majd ha szexelsz meg fogod tudni.

2018. márc. 23. 16:49
 13/18 anonim ***** válasza:
85%

Egyik sem. Saját tapasztalatból mondom, 30 éves elmúltam, tehát van némi tapasztalatom, hogy a legjobbak azok a pasik a szexben, akiknek teljesen átlagos méretük van. És nekem hátrány, ha egy pasi sokáig bírja, ugyanis könnyen elmegyek, nekem 20 perces aktus alatt simán van 3 orgazmusom, azután meg már inkább kellemetlen az együttlét.

A páromé is teljesen átlagos méretű, 15 cm hosszú, nem is vastag, az együttléteink sem hosszabbak 20 percnél és ez így mindkettőnknek tökéletesen megfelel.

Szóval kinek mi.

2018. márc. 23. 17:07
 14/18 anonim ***** válasza:
Nekem az, h nyaljon mint lassie. A többi nem releváns.
2018. márc. 23. 17:15
 15/18 anonim ***** válasza:
Asszem spanyol statisztika szerint a legtöbb nőnek tragikus a szemmértéke. 100-ból 70 nő kapásból mellé tippelt. 14-15 centis péniszt 16-17-nek mondtak, lemérés után kiderül, hogy 14-15 valójában. Aki nem mérte le soha, csak tippelésből ír ide, szerinted mennyire hiteles egy ilyen kérdés megválaszolásában? :D Szóval, amikor azt írják itt is, hogy minimum 17-18 legyen a farok, az valódi méretet tekintve 15-16 centi lehet maximum. Nincs kicsi farkam, még mielőtt megkapnám. :)
2018. márc. 23. 17:18
 16/18 anonim ***** válasza:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__egyeb-kerdesek__..

érkeznek a napimony kérdések jólvan.

2018. márc. 23. 17:35
 17/18 anonim ***** válasza:

Tudom, nem lenne szabad válaszolnom, de ez a kérdés megfogott. :D

Ha most a "nem nagy" egyenlő azzal, hogy nem éreznek semmit aktus közben, akkor mégis miért akarná bráki, hogy sokáig bírja?

Ha nem tudod megoldani, hogy a barátnőd élvezze, akkor tedd meg neki azt a szívességet, hogy hamar végzel és kielégíted alternatív útvonalon.

2018. márc. 23. 17:45
 18/18 anonim ***** válasza:

Ember fuggo. En szex kozben nem tudok elmenni, viszont legszivesebben magat az aktust akar orakig elveznem (miutan oralis uton eljuttatott az orgazmusig). Szerencsere ebben ossze is illunk a parommal mert sokaig birja, meg mellette nagy is van neki. Viszont ahogy elottem is irtak, van, akinek nem jo se a nagy se a hosszu szex. Az a legjobb, ha emberileg is szereted a parodat, es szexualis teren is osszeilletek.

Pl hiaba birja 2 oran keresztul, ha kozben total bena, vagy szimplan nem illunk ossze. Es ugyanez igaz a nagy farokra. Hiaba van neki, ha nem tud vele banni, es fajdalmat okoz.

2018. márc. 23. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!