Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők/Csajok! A szexben az a fontos hogy nagy legyen a pasi/ fiú szerszáma vagy pedig hogy tovább bírja?
8. Nem veszed észre hogy szivatnak.
Kérdező, a 4.-nek igaza van, majd ha szexelsz meg fogod tudni.
Egyik sem. Saját tapasztalatból mondom, 30 éves elmúltam, tehát van némi tapasztalatom, hogy a legjobbak azok a pasik a szexben, akiknek teljesen átlagos méretük van. És nekem hátrány, ha egy pasi sokáig bírja, ugyanis könnyen elmegyek, nekem 20 perces aktus alatt simán van 3 orgazmusom, azután meg már inkább kellemetlen az együttlét.
A páromé is teljesen átlagos méretű, 15 cm hosszú, nem is vastag, az együttléteink sem hosszabbak 20 percnél és ez így mindkettőnknek tökéletesen megfelel.
Szóval kinek mi.
Tudom, nem lenne szabad válaszolnom, de ez a kérdés megfogott. :D
Ha most a "nem nagy" egyenlő azzal, hogy nem éreznek semmit aktus közben, akkor mégis miért akarná bráki, hogy sokáig bírja?
Ha nem tudod megoldani, hogy a barátnőd élvezze, akkor tedd meg neki azt a szívességet, hogy hamar végzel és kielégíted alternatív útvonalon.
Ember fuggo. En szex kozben nem tudok elmenni, viszont legszivesebben magat az aktust akar orakig elveznem (miutan oralis uton eljuttatott az orgazmusig). Szerencsere ebben ossze is illunk a parommal mert sokaig birja, meg mellette nagy is van neki. Viszont ahogy elottem is irtak, van, akinek nem jo se a nagy se a hosszu szex. Az a legjobb, ha emberileg is szereted a parodat, es szexualis teren is osszeilletek.
Pl hiaba birja 2 oran keresztul, ha kozben total bena, vagy szimplan nem illunk ossze. Es ugyanez igaz a nagy farokra. Hiaba van neki, ha nem tud vele banni, es fajdalmat okoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!