Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, ti hogyan viszonyultok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti hogyan viszonyultok a szájba élvezéshez?

Figyelt kérdés

A barátomnak nagy vágya, hogy a számba élvezzen és beadtam a derekam. Szerintem ehhez kell gyomor, mert hogy ôszinte legyek nem Igazán vágyakozom, hogy a számba legyen a cucc...

Nektek milyen volt az elsô alkalom? Van olyan aki régen nem szerette majd idôvel igen?

2018. márc. 22. 09:43
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
61%

"Ti, férfiak miért nem nyaljátok le a barátnôtökrôl a saját ondótokat ha ráélveztek?" - ebbe te ne legyél olyan biztos, hogy nem teszi meg senki! ;)

/Egy szub pasi/

2018. márc. 22. 10:56
 12/21 anonim ***** válasza:
21%

Jól van kérdező,de a kérdésemre nem válaszoltál.

Neked milyen lenne ha nem nyalna a pasi,mert fúj nedvek?

Majd egyszer meg tudod milyen ha istenesen kinyalnak téged,látom ebben nem volt szerencséd ezek szerint :)

2018. márc. 22. 11:14
 13/21 anonim ***** válasza:
33%
Ne legyél már finnyás, a faszt is csak kesztyűvel fogod meg? Nálam alap dolog, hogy lenyelem, mert nem vagyok önző és tudom, hogy ezzel örömet okozok.
2018. márc. 22. 11:33
 14/21 anonim ***** válasza:
87%

Nekem volt olyan barátnőm, aki abszolút nem volt hajlandó az orálra, mégis évekig voltunk együtt. Szerintem amelyik padi ettől tesz függővé egy kapcsolatot, az nem különb azoknál a lányoknál akik csak pénzes csókákkal hajlandók bármit is csinálni...

40/f

2018. márc. 22. 12:00
 15/21 anonim ***** válasza:
81%
Szeretem a számba kapni.
2018. márc. 22. 12:15
 16/21 anonim ***** válasza:
Ne egy igazi jó válasz
2018. márc. 22. 12:25
 17/21 anonim ***** válasza:
89%
Ha alapból taszít a gondolata, akkor a kipróbálásba se menj bele, mert tuti nem lesz jó élmény. Én évekig senkinek sem engedtem meg, míg egy nap, teljesen váratlanul, rám tört a vágy, hogy kipróbáljam. És nagyon tetszett, semmi kellemetlen érzésem nem volt utána. Ha ez korábban történik meg, külső nyomásra, biztos, hogy az lett volna az első és utolsó alkalom is, hogy sperma kerül a számba.
2018. márc. 22. 12:57
 18/21 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs benne semmi extra. Próbáld ki egyszer, hogy a párod is örüljön legalább, aztán, ha nem jön be, ne csináld.
2018. márc. 22. 13:31
 19/21 anonim ***** válasza:

Hát én az elején elég nehezen vettem magam rá az orálra úgy alapból, de mikor már csináltam rögtön úgy csináltam h a számba élvezett a srác és le is nyeltem. (valamiért az volt bennem h az tök prűd meg kiábrádító dolog ha kiköpöm, meg gáz is köpködni...)

először persze fura volt, de attól is függ h milyen a srácnak, az első barátoménak nagyon rossz ízű volt, de a mostani teljesen semleges szerencsére.

Veke eljutottam arra a szintre, hogy én is totál felizgulok attól, ha csinálhatom neki :D

2018. márc. 22. 18:10
 20/21 anonim ***** válasza:
Lehet maradi vagyok, de szerintem a szex két ember kölcsönös vágyáról és öröméről szól. Ha ellenérzésed van, miért egyeztél bele? Másrészt ne gondold ennyire túl. Ha beleegyeztél, hogy kipróbálnád, akkor tedd.meg, de ne agyalj rajta ennyit...
2018. márc. 22. 22:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!