Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti hogyan viszonyultok a szájba élvezéshez?
A barátomnak nagy vágya, hogy a számba élvezzen és beadtam a derekam. Szerintem ehhez kell gyomor, mert hogy ôszinte legyek nem Igazán vágyakozom, hogy a számba legyen a cucc...
Nektek milyen volt az elsô alkalom? Van olyan aki régen nem szerette majd idôvel igen?
"Ti, férfiak miért nem nyaljátok le a barátnôtökrôl a saját ondótokat ha ráélveztek?" - ebbe te ne legyél olyan biztos, hogy nem teszi meg senki! ;)
/Egy szub pasi/
Jól van kérdező,de a kérdésemre nem válaszoltál.
Neked milyen lenne ha nem nyalna a pasi,mert fúj nedvek?
Majd egyszer meg tudod milyen ha istenesen kinyalnak téged,látom ebben nem volt szerencséd ezek szerint :)
Nekem volt olyan barátnőm, aki abszolút nem volt hajlandó az orálra, mégis évekig voltunk együtt. Szerintem amelyik padi ettől tesz függővé egy kapcsolatot, az nem különb azoknál a lányoknál akik csak pénzes csókákkal hajlandók bármit is csinálni...
40/f
Hát én az elején elég nehezen vettem magam rá az orálra úgy alapból, de mikor már csináltam rögtön úgy csináltam h a számba élvezett a srác és le is nyeltem. (valamiért az volt bennem h az tök prűd meg kiábrádító dolog ha kiköpöm, meg gáz is köpködni...)
először persze fura volt, de attól is függ h milyen a srácnak, az első barátoménak nagyon rossz ízű volt, de a mostani teljesen semleges szerencsére.
Veke eljutottam arra a szintre, hogy én is totál felizgulok attól, ha csinálhatom neki :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!