Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, ti hogyan viszonyultok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti hogyan viszonyultok a szájba élvezéshez?

Figyelt kérdés

A barátomnak nagy vágya, hogy a számba élvezzen és beadtam a derekam. Szerintem ehhez kell gyomor, mert hogy ôszinte legyek nem Igazán vágyakozom, hogy a számba legyen a cucc...

Nektek milyen volt az elsô alkalom? Van olyan aki régen nem szerette majd idôvel igen?

2018. márc. 22. 09:43
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
40%
szádba? ez olyan nagy dolog? ez alap,a lenyelés is.
2018. márc. 22. 09:47
 2/21 anonim ***** válasza:
33%
az ilyen prűd nő ne akarjon barátot ,pasit.
2018. márc. 22. 09:52
 3/21 anonim ***** válasza:
77%
#1-2 te meg ne óráról írogass. Főleg ne olyanról amihez lövésed sincs!
2018. márc. 22. 10:04
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem volt benne semmi undorító.
2018. márc. 22. 10:12
 5/21 anonim ***** válasza:
95%
Mindig csak abba menj bele, amivel úgymond azonosulni is tudsz...
2018. márc. 22. 10:24
 6/21 anonim ***** válasza:
72%

A szopás (meg alapból a kölcsönös orál) amolyan alap elvárásom egy kapcsolatban. Szerintem igazán jó szex nincs is nélküle, legyen az akár csak előjáték vagy maga a kielégítés is.

A szájba élvezés egy nagyon kellemes plusz, amit vagy szeret a nő vagy nem. Sosem kényszeríteném rá (Szeretem a BDSM-et, Domináns pasi vagyok, de ott sem tennék olyat, amit a partnerem nem élvez, vagy már nekem túlmegy bizonyos határon!).

A lenyelés meg tényleg olyan, hogy ha csinálja, akkor azt nagyon de nagyon értékelem, ha nem akarja, akkor sincs harag vagy bármi. Ennyire egyszerű...

29/F

2018. márc. 22. 10:30
 7/21 A kérdező kommentje:

Nem értem miért lett ez ma már elvárás a nôktôl.

Ti, férfiak miért nem nyaljátok le a barátnôtökrôl a saját ondótokat ha ráélveztek? Azért mert más van a lábam között én nem tarthatom nem kívánatosnak? Csak nektek nem veheti be a gyomrotok?

2018. márc. 22. 10:31
 8/21 A kérdező kommentje:
Oh, ez az elsô és a második válaszolónak szólt.
2018. márc. 22. 10:33
 9/21 anonim ***** válasza:
58%

NEm értem ezen mit kell fenn akadnod.

Prűdség szerintem is.

Szerintem a puncidból nem ömlik a lé,és nem nyelünk mi férfiak?

DEhogynem,nekem volt,hogy a csaj nedve belespriccelt a számba.

Belőletek is nedű folyik,még se rinyálunk miatta.

Vagy mit szólnál ha a pasid bejelentené,hogy nem nyal mert undi,meg köpködné kifele vagy elhúzná a fejét?

Gondolom mennyire lenne lelombozó.

2018. márc. 22. 10:43
 10/21 A kérdező kommentje:

„DEhogynem,nekem volt,hogy a csaj nedve belespriccelt a számba.“

Egészségedre :)

2018. márc. 22. 10:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!