Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti hogyan viszonyultok a szájba élvezéshez?
A barátomnak nagy vágya, hogy a számba élvezzen és beadtam a derekam. Szerintem ehhez kell gyomor, mert hogy ôszinte legyek nem Igazán vágyakozom, hogy a számba legyen a cucc...
Nektek milyen volt az elsô alkalom? Van olyan aki régen nem szerette majd idôvel igen?
A szopás (meg alapból a kölcsönös orál) amolyan alap elvárásom egy kapcsolatban. Szerintem igazán jó szex nincs is nélküle, legyen az akár csak előjáték vagy maga a kielégítés is.
A szájba élvezés egy nagyon kellemes plusz, amit vagy szeret a nő vagy nem. Sosem kényszeríteném rá (Szeretem a BDSM-et, Domináns pasi vagyok, de ott sem tennék olyat, amit a partnerem nem élvez, vagy már nekem túlmegy bizonyos határon!).
A lenyelés meg tényleg olyan, hogy ha csinálja, akkor azt nagyon de nagyon értékelem, ha nem akarja, akkor sincs harag vagy bármi. Ennyire egyszerű...
29/F
Nem értem miért lett ez ma már elvárás a nôktôl.
Ti, férfiak miért nem nyaljátok le a barátnôtökrôl a saját ondótokat ha ráélveztek? Azért mert más van a lábam között én nem tarthatom nem kívánatosnak? Csak nektek nem veheti be a gyomrotok?
NEm értem ezen mit kell fenn akadnod.
Prűdség szerintem is.
Szerintem a puncidból nem ömlik a lé,és nem nyelünk mi férfiak?
DEhogynem,nekem volt,hogy a csaj nedve belespriccelt a számba.
Belőletek is nedű folyik,még se rinyálunk miatta.
Vagy mit szólnál ha a pasid bejelentené,hogy nem nyal mert undi,meg köpködné kifele vagy elhúzná a fejét?
Gondolom mennyire lenne lelombozó.
„DEhogynem,nekem volt,hogy a csaj nedve belespriccelt a számba.“
Egészségedre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!