Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik messze laknak a belvárostól, azok hogy járnak prostikhoz, ha nincs jogosítványuk?
A legtöbb lakásos hirdető örökre feketelistára tesz, ha 10 percet kések... De mondjuk Szigetszentmiklósról, vagy akár csak a XX. kerületből is, hogy teremnek a kuncsaftok pontos időben az V.-ben? Tömegközlekedéssel kb. vagy kések, vagy sokkal hamarabb érkezek. De addig mit csinálok?
Én mondjuk taxival szoktam, de ez így nagyon drága és még így is volt, hogy késtem a forgalom miatt, meg volt hogy nem találtam taxit.
Szörnyű.
Biciklivel kéne menni, de akkor meg hülyének néz a csaj.
Akkor itt a nagy döntési helyzet, hogy mi a fontosabb neked:
- jó prosti legyen-e messzebb
- kevésbé jó csaj közel,
- hogy kiszámítható legyen-e a táv vagy rizikózok
- esetleg házhoz kéred a csajt
- esetleg veszel egy kocsit
- esetleg rászánsz több időt, vagy csak fél órás programra nevezel be...
Sok opció közül kell a megfelelőket kiválogatni. De van a BKK-nak app-ja, ami egész jól saccolja az időt. Ha meg olyan fontos vagy, hogy nem érsz rá 10 extra percet mert anyuci, a barátnőd vagy valaki más rájön, hogy mit csinálsz, akkor meg marad Marcsi a Marok családból :) :)
Ne légy telhetetlen! :) És pláne ne ellentmondásos!
Pl drága a taxi vs fullos csajt akarsz (ami drágább)
vagy nem érek oda pontosan, de nem tudok várni 10 percet ha előbb megyek mert percre kiszámolva 3 órám engedélyezett kufircra úttal együtt...
Köszi a korrekt választ! :)
Még az a baj, hogy a csajt fel kell ugye hívni egy órával a találka előtt és sokszor csak akkor mond címet, ha már a közelben vagyok, vagyis a kerületben (hiszen azért elmondom, hogy messziről jövök).
Nincs más lehetőség cimbora. Be kell költözz az V. Kerbe, hogy tossz egy jót :D
Sorry...
Lehet ez lesz. Agyrém.
Viszont a Szigetszentmiklósi 60 négyzetméteres lakásom csak 14 millát ér, az Erzsébeti 52 négyzetméteres 18 milliót. Szóval 32ből a belvárosban nem sokra mennék. Kb. egy 30 négyzetméteres lakás kerül annyiba ott, nem?
32 millerből elég jó lakás kijön már.
V. kerben lakok és egy ilyen 80 nm lakást 40 milcsiért dobtak el nemrég.
Költözz be, megiszunk egy sört és elviszlek levadászunk pár kisrécét :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!