Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az normális ha egy párkapcsolatban a férfi nem akarja kielégíteni a nőt? (bőv lent).
Nem, nem normális.
Utána veled mi van? Csak fetrengesz kielégítetlenül?
Nem normális
2 lehetőséged van
1 Megmondod neki hogy addig nem elégíted ki amig Ő nem teszi meg neked normálisan.
2 és szerintem ez kéne tenned. Menekülsz ebből az önző egyoldalú kapcsolatból amilyen gyorsan tudsz
24N
Azt ne felejtsük el hogy mint a jó szexhez a rosszhoz is 2 ember kell. 1 aki rosszúl csinálja a másik meg aki(HAGYJA)
elkezdett kényeztetni, kb.20másodpercig aztán azt mondta hogy most csinaljam en neki.((( Szerintetek mit csináljak?))
NA VAJON MÉG IS MI A MEGOLDÁS?
ITT NEM A FIÚ A HIBÁS,HANEM TEEEEEEEEE Miért is tűröd? Mire vársz?Szerinted ki élete,a miénk vagy a tiéd? Annyi pasi van hogy Dunát lehet rekeszteni vele,asszem ilyet bárhol letudsz akasztani aki így bánik veled.
Önző, de nem veszi észre magát. Ismerős a leírásod... Mármint emlékeztet egy volt barátomra, akivel sajna elég sokáig küszködtem.
Hát mit mondjak, egyáltalán nem volt az a túlfűtött alak, sőt inkább alig-alig igényelte, az meg kifejezetten irritálta, ha én kezdeményeztem vagy irányítottam, mondván őt megijeszti ha egy nő "rámenős".
Igen, ő is hamar elment, vagy anélkül is jó volt neki. De ő sem sokat használta a kezét, pedig az még jobb is, mint... :D
De még csak átölelni se ölelt nagyon, mindig csak akkor, ha a munkahelyén gondok voltak vagy az anyjával vitázott, vagy ha más gondja volt. De ha nekem volt gondom, akkor sose, és alapból se.
Helyette állandóan járt a szája. És én baromira elfáradtam ettől, meg attól, hogy vele vagyok, de mégse...
Neki jó volt minden, kivéve amikor már nem bírtam és valamiért sírtam, na azért tudott ám igazán veszekedni, mert undorodott a könnycseppektől meg ami ezzel jár. De hogy az okokról beszéljünk és azokat oldjuk meg, arról szó sem lehetett. idővel én belefáradtam a szomorkodásba, ő meg azt gondolta, ez idővel elfelejtettem és újra rendeben minden...
Elegem volt és szakítottam.
És ennek nem az volt az oka, hogy egyszer nem volt vele jó az ágyban, hanem az, hogy lefárasztott a sok beszédével és győzködésével. Állandóan a saját elméleteiről akart meggyőzni, ebben lelete örömét. Imádta az ilyen szóbeli konfliktusokat, végén már mindent ráhagytam...
(Kérdező! Tudom sokan baromságnak tartják a horoszkópot, én sem vagyok teljesen odáig, de szabad megkérdeznem, hogy milyen csillagjegyű a párod?)
Mintha csak magamat olvastam volna vissza azzal a különbséggel, hogy az én volt barátom kényeztetés helyett mindig azonnal a lényegre tért, az együttlétek akkor kezdődtek, amikor ő megkívánta és akkor ért véget, amikor ő elment...
Ha engem kérdezel, akkor szakíts, főleg, mert saját elmondásod szerint már próbáltál vele beszélni erről, ahogy én is ezerszer próbáltam a volt barátommal. Ez nem női hiszti, ez egyszerűen egy olyan kérdés egy kapcsolatban, ami, ha nem működik, akkor később egy iszonyat nagy érzelmi szakadékot fog előidézni kettőtök között. Együttérzek veled, kedves Kérdező, mert iszonyat megalázó ezt átélni.
Rengeteg, de TENYLEG rengeteg ilyen kerdest olvastam mar es egyvalami soha nem hagyott nyugodni... annyira szivesen meghalgatnam ilyenkor a masik felet... hogy o mit gondol, mi a gond, van gond egyaltlan, szerinte ez normalis stb...?
Tenyleg nagyon erdekelne iylenkor a masik fel nezopontja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!