Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tudok szexelni, ha nagyon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudok szexelni, ha nagyon felfele merevedik a péniszem?

Figyelt kérdés
merevedéskor a péniszem majdnem hogy a hasamhoz simul és lehetetlen a lenyomása is...nem igazán tudom,hogy ez normális-e vagy sem...nem tudom elképzelni,hogy miként,milyen pózokban lehet/kell szexelni ilyen pénisszel ha lehet egyáltalán vagy hogy egyáltalán a mozdulatsor kivitelezhető-e...komoly válaszokat kérnék...
2018. márc. 19. 23:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen, de komolyabb hátrányokat nem fedeztem még fel. Meg szex közben nekem valahogy "ellazul" vagy nem is tudom, és enged annyit hajlani, hogy jó legyen. Sőt, nekem mondták már, hogy G-pont izgatáshoz kifejezetten előny, hogy folyamatosan feszül felfelé és így jobban izgatja. Hogy ebből mi igaz meg nem mondom, de hogy ugyanúgy használható, mint bármilyen más típusú pénisz, az biztos. Úgyhogy nyugi. :D
2018. márc. 19. 23:04
 2/4 anonim ***** válasza:
A páromnak is ilyen típusú. Szerencsére jó vastag is mellé. Minden pózt lehet vele. ;) Csak ügyesen. De nekünk a legjobb oldalt fekve, misszionárius felrakott lábakkal, lovagló, kutya. :)
2018. márc. 19. 23:18
 3/4 anonim válasza:

Enyém is ilyen.

Enyémet is elég nehéz elnyomni a hasamtól, nem okoz gondot :)

2018. márc. 20. 07:18
 4/4 anonim ***** válasza:

Az exemé teljesen ráfeszült a hasára merev állapotban, a vége a köldökével egy magasságban volt.

Orálnál és lovaglásnál nagyon kellemetlen volt, mindig féltem, hogy épp fájdalmat okozok e neki. Csak nagyritkán fordult elő szerencsére.

Amikor ő irányított semmi jelét sem mutatta, hogy akármelyik póz fájna neki vagy nehezére esne.

Annyira rá volt tapadva a hasára, hogy erőt kellett kifejtenem, hogy meg tudjam fogni, le tudjam választani, és, ha elengedtem, hangosan visszacsapódott:)

Nem lett extra orgazmusom, viszont nagyon könnyen ment a behatolás misszionáriusban és oldalról, álló helyzetben szintén, elsőre megtalálta mindig a helyét.

Egy döbbent pillantásnál és egy kis bátortalanságnál(amit majd a lányon tapasztalsz) nem fog különösebb gondot okozni neked.

2018. márc. 20. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!