Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tanítsak meg egy fiút szexelni?
Figyelt kérdés
Szegény nagyon bénácska de őrült jófej és szeretem.Csak ezért nem akarok szakítani de szegény annyira béna és nem tudja mit hogy csináljon ma konkrétan csak rá ültem adtam neki egy csókot és elélvezett. Hogy tanítsam meg neki hogy tovább bírja és ne élvezzen el egy csóktól?Hogy tanítsam meg neki hogy nekem mi a jó? Eddig nem kellet ilyen dologgal foglalkoznom mert egyik pasim se volt szűz mikor össze jöttünk.2018. márc. 17. 21:16
1/9 anonim válasza:
Mekkora mázlista egy srác...ilyen esetekben a nők 99,999%-a lelép
2/9 A kérdező kommentje:
Jó hát szeretem. Azt tudtam hogy szűz mert mondta mikor elkezdtünk randizni de most csak azért mert béna nem fogom kidobni mikor tök kedves, aranyos tisztelet tudó srác
2018. márc. 17. 21:23
3/9 Bence_ válasza:
Beszélj vele.
Gyakoroljatok, te játszol rajta ő meg szól amikor elmenne. Abba hagyod egy kicsit majd folytatod, így egy idő múlva tudja majd kezelni, hogy mikor menjen el.
Második körben is ilyen hamar elmegy?
4/9 A kérdező kommentje:
Második kör még nem is volt. Szerintem nagyon izgul mert mindig tökre el vörösödik és ezért nem is áll fel neki.
2018. márc. 17. 21:26
6/9 anonim válasza:
Ez idővel változik magától,egyre jobb lesz.Tanuld meg mitől indul be és mitől a legkevésbé és azzal kezd ami a legkevésbé ingerli és azt hagyd a végére amitől azonnal elmegy.Így az alacsonyszintű cuccokon feltudja magát szintezni.
7/9 anonim válasza:
1: beszélj vele a szexről.
2: mutassad meg neki a testedet, hogy tisztába legyen vele.
3: játszhattok indulj-állj játékot, akár kézimunkával / önkielégítéssel is.
4: ezt is érdemes elolvasni, itt is vannak jó tippek: https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
8/9 anonim válasza:
Sok ilyen nő kellene erre a világra a srác meg hatalmas mázlista
9/9 anonim válasza:
Türelemmel. Amikor már jön a "vég" mindig vegyél kicsit vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!