Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
BDSM? Meg lehet találni a partnert hozzá?
Normális válaszokat várok!
Köszönöm!
Szia igen
Én már 3 éve megtaláltam hozzá a partneremet aki a párom
24N
Úgy nézem, sokan vannak itt is, akik ilyenekre vágynak...
Te konkrétabban mire vágysz?
Határozottan meg lehet. Én általában ismerkedős fázisban szoktam benyögni, hogy én egy szubmisszív mazochista vagyok, és szeretem ha durván bánnak velem. A beszélgető partnered vagy vevő rá, vagy nem. Persze a mostani párom meg pont olyan, hogy azthitte hogy menni fog ez neki, de valójában nem igazán szadista hajlamú, sőt... De olyankor én max rászólok hogy oké oké, Jó a sima sex, de mostmár kötözz is ki/verj el/folytogass stb...
19(N)
Elég nehéz ezzel előhozakodni egy olyan világban, ahol azért is rosszallóan megnézik az embert, ha bemegy egy szexshopba. Nem mondom, hogy lehetetlen, de 1000x nehezebb így a párkeresés.
Manapság főleg a Magyar ember rettenetesen prűd és álszent. Úgy van ez a szexualitással, mint ha egy zacskó chips-et bontanál ki a templomi mise alatt. Mindenki megvetően és rosszallóan néz rád, de titkon a többség ennél többet is megengedne magának...
Sajnos a BDSM-et sokan meghallják, és két véglet van:
- nem tudja mi az, és amit nem ismer az ember, attól alaptermészetileg tartózkodik
- megvetően és lenézően elkönyvelnek egy sérült, perverz állatnak (domináns férfi esetében ehhez hozzájön az "aberrált nőverő senkiházi" jelző)
Aki viszont tudja, mit is rejtenek a BDSM sötét függönyei a színfalak mögött, az tudja, hogy egy nagyon színes és élvezetes világot tár elénk. Persze ezt csak azok értik, akik igazi BDSM-et művelik, és nem az agressziótól vezérelt, stresszlevezető tevékenységet, amit tévesen BDSM-nek csúfolnak.
Szubnak lenni nem azt jelenti, hogy félni kell attól, aki az uralma alá hajt, és Dominánsnak sem azt jelenti, hogy szabadon tehetek meg mindent a partneremmel, mert ő egy kis senki. A kölcsönös tisztelet és bizalom sokkal fontosabb alapja egy ilyen kapcsolatnak, mint az életben bárhol máshol.
A megfelelő érzés, ami az ilyen kapcsolatban élő két ember között jelen van, az valami olyasmi:
Szub: "Tessék, itt a testem! Csinálj velem amit akarsz, mert tudom, hogy közben vigyázni fogsz rám, és én így minden tettedet szabadon, teljes átéléssel élvezni fogok."
Dom: "Bízd rám magad, és ígérem, hogy a határaidat maximum feszegetve, de soha át nem lépve fogom táncoltatni a tested és a lelked a kéj és a kín keskeny mesgyéjén!"
29/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!