Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért ilyen nehéz partnert...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen nehéz partnert találni?

Figyelt kérdés

Az elvárásaim: szex (minden fajta), összebújás, csók, beszélgetés, séta, eljárni helyekre.

Mindenki komoly kapcsolatot akar tőlem, dr nekem most lett vége egy 6 éves kapcsolatomnak és nem vágyom másikra, nem vagyok túl rajta. Illetve két munkahelyem van és még tanulok is, szóval időm se sok van.

Vagy pedig csak egyéjszakásra vanvan jelentkező....

2018. febr. 11. 17:47
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
20 éves lány vagyok.
2018. febr. 11. 17:47
 2/13 anonim ***** válasza:
0%
Írj
2018. febr. 11. 17:48
 3/13 anonim ***** válasza:
32%
Hát izlések és pofonok. Mindenki mást szeret. Én is a hosszabb távú barátság extrákkal híve vagyok, de nőbe még nehezebb ilyenre találni bárkit is mert tökmind1 kivel de legyen valaki akivel járnak... 27/F
2018. febr. 11. 17:48
 4/13 anonim ***** válasza:
szerintem azért, mert a leírtak alapján (neked szex kell a pasitól, és mindemellett dumálni is szeretsz) gondolom nem vagy 2 bites csajszi. szóval többet látnak benned mint egy olyan csajban akiben csak megmártózni akarnak. ennyi lehet a titok.
2018. febr. 11. 17:55
 5/13 anonim ***** válasza:
91%

Te elég hülye vagy.

Ha nincs időd komolyra, hogy akarsz összebújni, sétálni, eljárni helyekre, miközben van 2 munkahelyed meg tanulsz ?

Amit te leírtál semmiben nem különbözik a járástól, csak ti hazudtok önmagatoknak / máshogy nevezitek a kapcsolatotok nevét. :D

2018. febr. 11. 18:14
 6/13 anonim ***** válasza:
26%

Ha "picit" fiatalabb lennék, szívesen meghívnálak egy kávéra és egy kis beszélgetésre. :-) De attól tartok nem igazán férnék bele a korhatárba :-(

45Ffi

2018. febr. 11. 18:26
 7/13 anonim ***** válasza:
Khámcsúvínáj!
2018. febr. 11. 19:23
 8/13 anonim ***** válasza:
Szerintem 1 bites vagy :-D
2018. febr. 11. 20:35
 9/13 anonim ***** válasza:
Írj nekem és ismerj meg. Én is hasonló cipőbe járok.
2018. febr. 11. 21:10
 10/13 anonim ***** válasza:

Mert a férfiak nem csak szexet akarnak.

Csak a nők hangoztatják, hogy csak szexre kellenek a férfiaknak, de igazából ez fordítva igaz.

A kalandok után meg majd te nem fogsz kelleni senkinek komoly kapcsolatra.

2018. febr. 11. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!