Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért ilyen nehéz partnert...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen nehéz partnert találni?

Figyelt kérdés

Az elvárásaim: szex (minden fajta), összebújás, csók, beszélgetés, séta, eljárni helyekre.

Mindenki komoly kapcsolatot akar tőlem, dr nekem most lett vége egy 6 éves kapcsolatomnak és nem vágyom másikra, nem vagyok túl rajta. Illetve két munkahelyem van és még tanulok is, szóval időm se sok van.

Vagy pedig csak egyéjszakásra vanvan jelentkező....

2018. febr. 11. 17:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
írj
2018. febr. 12. 01:00
 12/13 anonim ***** válasza:
De kár hogy már nem húsz éves vagyok:( ! Teljesen ismerős a helyzet, azt gondolom hogy egy ilyen kapcsolat bizonyos tekintetben komolyabb mint egy párkapcsolat mert sok-sok szervezést megértést türelmet kíván de sokan beleragadnak a klasszikus szerepekbe és megvetik, lenézik azokat akik más szerű kapcsolatot keresnének...
2018. febr. 12. 14:25
 13/13 anonim ***** válasza:
Oké, megértettük, ezt már leírtad párszor.. :-D
2018. febr. 12. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!