Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet hatékonyan hölgy partnert találni hármashoz?
Figyelt kérdés
Viszonylag régóta foglalkoztatna a hármas szex gondolata 2 férfi 1 nő felállásban (főként a dp érdekelne, de hajlandó volnék lemondani róla), viszont fogalmam sincs, hogy hol lehetne olyan nőkkel ismerkedni, akik alkalom adtán nyitottak lennének ilyesmire. Természetesen nem bármi áron keresnék, mindenképp fontos lenne a kölcsönös szimpátia, a bizalom és a higiénia. Hogy valamennyire el tudjatok helyezni: jómagam egy bő 175 cm magas, az átlagnál valamivel sportosabb testalkatú, mások által viszonylag jóképűnek tartott, fiatal férfi vagyok. Előre is köszönöm a normális válaszokat! :) 25/F2018. febr. 4. 15:12
1/3 anonim válasza:
Pár magyar forintért kapsz erre lányokat :) Amúgy így csak a semmiből nem fogsz találni ebben biztos vagyok. Nem árt, ha sok nő ismerősöd van és ilyen körökben mozogsz, ahol felfigyelnek rád és egy buliban könnyen elcsábítod a csajt meg a barátnőjét, akár még többet is. A még könnyebb út, ha van barátnőd és a barátnőd is benne van ezekben a dolgokban , akkor párként már sokkal egyszerűbb beszállót találni.
2/3 anonim válasza:
Ja, de látom téged a 2 férfi egy nő érdekel jobban, erre mondjuk könnyebb találni bevállalós csajt akármelyik buliban, ha egy szintén menő jóképű haveroddal meginvitáljátok magatokhoz. :)
3/3 anonim válasza:
Engem is érdekelne hármas, 2 férfi egy nő felállásban, de egy normális férfit sem egyszerű találni. 38N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!