Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok / hölgyek ti voltatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok / hölgyek ti voltatok már így?

Figyelt kérdés
Volt olyan hogy magatokhoz nyúltatok de nem otthon a szokott környezetben masztiztatok, hanem valahol teljesen máshol? Nem megszokott helyen. És hol? És milyen volt? Esetleg volt aki lebukott? Leírhatjátok a komplett sztorit is. (aki ide nem meri az megírhatja priviben is )

2017. dec. 28. 12:52
 1/6 anonim ***** válasza:
Volt, munkahely, bevasarlokozpont mosdoja, hm kb ennyi. Nem volt annyira elvezetes, mint amire szamitottam. Probaltam ugy feszkelodni, hogy ne erjek hozza ,, ugy,, semmihez, hisz megis csak idegen helyen voltam. Nem hiszem, hogy lesz tobb ilyen.
2017. dec. 28. 13:18
 2/6 anonim ***** válasza:
Suli wc, suli öltöző, színház, pláza wc, pláza öltöző, barátnőm szobájában (mikor kiment), strand.
2017. dec. 29. 06:24
 3/6 anonim ***** válasza:
Strand, tó, medence, melóban, suliban órán, moziban, kocsiban menet közben utasként meg sofőrként is. Buszon , vonaton, fesztiválon a sátor előtt, pláza lépcsőházban stb.. A legutóbbi volt a legizgalmasabb.
2017. dec. 29. 06:49
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szülői lakás,strand,munkahely,rokon,36N
2017. dec. 30. 04:33
 5/6 anonim ***** válasza:
Strandon a víz alatt, buliban a mosdóban amíg mások elvoltak, iskolában, szórakozóhely mosdóban, de élvezés nem volt egyik helyen sem a házibulin kívül mert nem szerettem volna olyan sokáig húzni.
2018. jan. 14. 22:59
 6/6 anonim ***** válasza:
mozi,strandon viz alatt,kocsiban,bevasarlo kozpont oltozo,
2018. jan. 14. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!