Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csináljon az, aki szőrös...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljon az, aki szőrös puncival érzi szexinek magát, de a csapból is az folyik, hogy a csupaszra van csak kereslet?

Figyelt kérdés

Mármint a szőrös alatt a bikinivonalon belüli ilyen-olyan variációkat értem.

Szóval nem azt mondom, hogy tiltakozom a csupaszság ellen, de úgy tényleg nem érzem szexinek magam. Pláne ha az érzékeny bőröm miatt nem is szép úgy...

A volt barátomnak bejött, de úgy tudom a többségnek nem szokott....

Na ti mit tennétek? Fazonnal ismerkednétek, vagy csupaszan, hogy majd szépen lassan megnövesztve bepróbálkoznátok?

2018. márc. 19. 11:04
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
A nőknek szőrös. A kislányoknak csupasz. Én meg nem vagyok pedofil.
2018. márc. 19. 14:18
 22/29 anonim ***** válasza:

Nekem kis csík van, én ezt szeretem, és barátom is. Őt ennél több se zavarna.

Én ilyen kérdésben egyébként rugalmas vagyok, ha csupaszon szeretné, akkor csupasz lenne és nem foglalkoznék vele. Ettől nem érzem magam kevésbé szexinek.

2018. márc. 19. 15:10
 23/29 anonim ***** válasza:
"A vöröst imádom".mert az kuriózum. A többivel sincs semmi bajom. Jó simizni, fésülgetni 4 ujjal.
2018. márc. 19. 15:35
 24/29 anonim ***** válasza:

"csupaszra van csak kereslet"

Kicsit mintha el akarnád adni.

2018. márc. 19. 17:15
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig is a szőröset szerettem..legyen az picit "borostás" vagy nagyon szőrös de a fazonra igazítottat (mármint ami olyan hogy egy csík.) azt nem szeretem. Valamiért mindig is a szőrös jött be de a mai világba ez igen ritka pedig az a legjobb :)
2018. márc. 19. 18:04
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
Nekem pont a szőrös tetszene a legjobban.
2018. márc. 19. 18:29
 27/29 anonim ***** válasza:
Én is szőrös párti vagyok, de nem is ez a lényeg. Ha egy kapcsolat ezen múlik, akkor már régen rossz, szóval ne sajnálj egy pasit sem, aki emiatt mond nemet. Találni fogsz majd olyat, aki majd alig várja, hogy összeakassza veled a bajszát odalent ;)
2018. márc. 19. 20:56
 28/29 anonim ***** válasza:

Millióan vagyunk akik nem szeretjük a csupasz puncit! Ráadásul 1-2 naposan olyan borzalmas nyalni!

Éljenek a szőrös punákok!

2018. okt. 1. 10:52
 29/29 anonim ***** válasza:
A mai srácok lassan úgy fognak felnőni hogy szőrös "jószágot" csak múzeumban fognak látni! :-)
2018. okt. 1. 13:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!