Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljon az, aki szőrös puncival érzi szexinek magát, de a csapból is az folyik, hogy a csupaszra van csak kereslet?
Mármint a szőrös alatt a bikinivonalon belüli ilyen-olyan variációkat értem.
Szóval nem azt mondom, hogy tiltakozom a csupaszság ellen, de úgy tényleg nem érzem szexinek magam. Pláne ha az érzékeny bőröm miatt nem is szép úgy...
A volt barátomnak bejött, de úgy tudom a többségnek nem szokott....
Na ti mit tennétek? Fazonnal ismerkednétek, vagy csupaszan, hogy majd szépen lassan megnövesztve bepróbálkoznátok?
:D Mókás válaszok! Még jöhetnek!
"Akkor mégsem érzed vele magad szexinek, mert rohadtul bizonytalan vagy miatta."
De igen, csak azt nem szeretném, ha ezen múlna egy kapcsolat. Főleg, hogy könnyen lehet változtatni, és bizonyos kompromisszumokra én is hajlandó vagyok..., max. akkor nem fogom szexinek érezni magam.
"Max egyszer lefeküdnék veled,de amúgy soha többet ha hiányom lenne. "
Na erről beszélek. egyszer, és soha többet. És vajon akinek a csupasz a bejövős, mind így van? Egy amúgy jól induló kapcsolat, hogy stimmel amúgy minden, de meglátod, hogy a nőnek szőrös, és akkor ott pont, vége? Tehát semmi olyan, hogy de bejönne csupaszan, légyszi vágd már le... vagy hogy úgy megkérdezd, mi lenne ha...
Értitek, ez csak szőr, ami leborotválható, megnöveszthető.... Nem mondjuk egy nagy fül, ami ezután is nagy marad, vagy görbe orr, ami nem lesz egyenes, vagy kövér testalkat, ami azért csak ritkán karcsúsítható le igazán.
Megbeszélés és kompromisszum kérdése kéne legyen....
" Én a szőröst(vörös)imádom."
:D Jól leszűkítetted a választékot. És mi van, ha barna? :D
,,Na erről beszélek. egyszer, és soha többet. És vajon akinek a csupasz a bejövős, mind így van?"
Soha többet igen,és azt is hót részegen talán.
"Egy amúgy jól induló kapcsolat, hogy stimmel amúgy minden, de meglátod, hogy a nőnek szőrös, és akkor ott pont, vége?"
Vége igen,mert undorodom tőle,fújjjj.
Én férfiként kétnaponta borotválom lent,sőt gyantára akarok menni,mellkast is megcsinálnám csak a párom nem engedi,így azt nem fogom.
"Tehát semmi olyan, hogy de bejönne csupaszan, légyszi vágd már le... vagy hogy úgy megkérdezd, mi lenne ha..."
Nem mert ez nálam igénytelenség,és ebből sajnos sok minden konzekvenciát levonok.
Nem fér bele.
Ma már a 12 éves kislányok is borotválják lent.
Mi jön ezután szőrös lábak,hónalj? :(
Volt egy ilyen kollégánk az első munkahelyemen. Full gyantáztatta magát, néha gyúrni járt, állandóan zselében fröcsögött a haja, nyomta magára a parfünöket. Azt hitte magáról igényes és ápolt... Csakhogy állandóan bűzlött az inge az izzadtságtól, ráadásul koszos is volt sokszor, és a cipője is állandóan mocskos. Arról nem beszélve, hogy rendetlenség volt körülötte, és a konyhában sose mosogatott el maga után. Legyek ültek a bögréjén, ha kinyitotta az ablakot...
Az ilyen jól ápolt "igényes" piperkőcökről mindig az a fazon jut eszembe. :D
Szegény ráadásul egy utcára lakott a munkahelytől, nem is volt lehetősége, hogy összesarazza a cipőjét és leizzadjon, míg beér otthonról. :D
Akkor az nem én voltam, gyúrás,piperkőcség stimmel.
De a cipőm sose sáros(állandóan takarítom),sőt ha izzadságszagom lenne,akkor mennék haza azonnal, izzadásgátlót használok sokat,napi 2-szer fürdök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!