Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erdemes massal elvesziteni a szuzesseget, hogy ne a baratomnal benazzak vagy verezzek?
De miért vagy te ennyire buta?
Komolyan, megcsalnád inkább a barátodat??!!?
1#:
Beszélj csak a saját nevedben, mert én is így tettem, és nagyon de nagyon NEM bántam meg!
A mai napig olyan embert keresek az életemben mint az a pasi aki elvette a szüzességemet!
Annyira de annyira figyelmes és kedves volt, hogy párnak a korombéliek között nem találok ilyet!
Egy biztos, nagyon oda kell figyelni kivel veteted el, én nagyon de nagyon szerencsés voltam!
A barátod jogosan tenné föl ezt a kérdést, magának. Ha valaki lehet béna ebben a szituációban, az ő!
Bátran mondd el neki, hogy mi a gondod, és ha nem egy érzéketlen pasi, akkor majd vigyáz.
Vagy azt füllentetted neki, hogy már nem vagy szűz? Mert akkor itt az alkalom, hogy beismerd. Könnyebb, mint gondolnád, alig hiszem, hogy a fiúd megharagudna emiatt. Nemrég még ő is szűz volt, biztosan emlékszik még, milyen nehéz ezen túllendülni.
Mindenképpen beszéljetek erről, és ne egy "idegennel" akard megélni ezt a szép élményt, hanem azzal, akit szeretsz.
Én, mint leendő barátod, megsértődnék, hogy nem nekem adtad a szüzességedet, hanem mással dugattad meg magad, csak azért, mert féltél, hogy én nem bánnék veled úgy.
Azt hiszed, hogy azért, mert egy farok jár majd benned 5 percig, attól nem fogsz többet bénázni?
Elmondom, hogy akkor hónapokig kell dugatnod magad mással, hogy ne bénázz majd a barátoddal.
Neked amúgy jó lenne, ha a kiszemelt pasid, a szerelmed inkább mással kefélne, csak azért, mert fél, hogy előtted nem fog tudni teljesíteni, ezért inkább más csajokat dug?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!