Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Mennyi pénz lenne az, amiért lefeküdnétek egy ápolt, számotokra semleges (tehát nem is vonzó, de nem is taszító) férfivel?
Pontosan az első így van.
Én jelen pilanatban egyel,de neki nem kellek
Azt akartam.írni jelen pilanatban egy srác lenne akivel ,de neki nem kellek.
De természetesen ingyen mert tetszik ,és ő rá tudna arra venni hogy házaság előtt legyen....
Mert elégé valásos vagyok,de ő olyan csodálatos ,az arca,a böre,és annyira okos,és szép...
Vizont pénzért ,soha senkivel se,vagy tetszik egy fiu és igen vagy nem.....
MEG TÖBB SZÁZ MIKKIOÉRT SE!!
Tuti hogy hazutsz ,20 bol legalább egynek nemet kell ,mondania ,mert matematikailag nem léteezik olyan hogy valaki mindenre ugyan azt mondja kevés a valoszinűsége.Eből kiderült ,hogy hazutsz mert matematikailag ennek nagyon kicsi a valoszínűsége hogy valaki mindenre igent vagy nemet mond ,mindig van legalább egy letéres,nem véletlenül van az hogy a déenesz tezstre is csak 99% írnak,mert 100% nem létezik
Ha kevesebbet mondtál volna akkor talán elhiszem,de ìgy .....
Ilyeneket kitalálni amugy,te férfi
Egyes válaszolo igazad van egyet értek pont ìgy van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!