Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Mennyi pénz lenne az, amiért lefeküdnétek egy ápolt, számotokra semleges (tehát nem is vonzó, de nem is taszító) férfivel?
Ilyen nem létezik a nők számára.
A nőknél két kategória van igen és nem.
Magyarán a nőknél nincs olyan,hogy valakivel félig meddig dugnék.
Az arányok pedig úgy oszlanak meg,hogy a férfi populáció kb 5%-val tudnának elképzelni bármilyen szexuális jellegű kapcsolatot.
Nálam létezik olyan, hogy valakivel félig-meddig dugnék.
Egy ilyen számomra semleges, ápolt férfival nem pénz lenne, amiért lefeküdnék, hanem a körülményeknek kéne úgy alakulnia.
Pl. már régóta nem szexeltem senkivel, nincs kilátásban senki, jó időben van jó helyen, nem közös a meló helyünk, baráti körünk szóval utána már nem találkoznék vele, ilyenek.
(Nem kérek priviket)
Na jó jó, de azért gondolom, ha leraknának mondjuk 10 milliót, akkor nem mondanál nemet.
Egyébként nem provokálni akarok, én férfiként simán belemennék, sőt ha úgy fizetnek férfit is dugnék, vagy fordítva, hagynám magam.
Mondjuk egy milliárdért már simán, de szerintem már 100 millióért is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!