Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet tudni, hogy egy 18körüli pasi szüz-e még?
Én is ahhoz hasonló vagyok amilyet körülírtál, de ettől függetlenül egyáltalán nem vagyok szűz. Szóval nem igazán van összefüggés, lehet hogy csak nem tud még feloldódni a közeledben annyira. Ha együtt lesztek például akkor ez gyorsan el fog múlni.
18F
Ez relatív. Akinek semmilyen tapasztalata nem volt, neadjisten eddig visszautasításokat kapott, annak az is nagy bátorság, hogy üzenetben le tudja írni, míg valakinek az se jelent gondot hogy gátlástalanul a szemedbe mondja hogy mit csinálna veled (és ő ilyenkor nem bátor, mert tényleg van ekkora egoja).
Szóval én azt mondom, hogy ha őszintén ír, az már nem a 0. lépés, de igen, valószínűleg szűz.
"A pasik kb mikor vesztik el a szüzességüket?" Hát ez meg nagyon változó. Valamiért azt hiszik sokan, hogy ebben a korban mindenki elveszti, és későbbre maradnak a lemaradók. Közben meg tömegével lépnek át a húszas éveikbe szüzen a fiúk is, és egy részük azt hiszi, hogy egyedül vannak, ezért erősítik ők is azt a tábort (hazudnak) hogy már elvesztették.
Középiskolában aki közösségi, barátnőzős figura volt, az igen, aki pedig csak bejárt az iskolába majd hazament minden nap, az nyilván nem. Ha a saját volt osztályomra gondolok, akkor szerintem 20 éves kora előtt 2-4 fiú nem volt szűz, ezzel szemben a lányoknak a 2/3-a (nem túlzás, egyesével néztem) tuti nem volt az. Ha tovább részletezném, abból még az is kiderülne, hogy a lányok nemcsak a számokban, de a népszerűségben is magasan büszkélkedhettek a pasik terén, tehát abból az a 2-4 fiú sem feltétlen a legjobb csaj mellett kötött ki, csak volt barátnőjük akikkel így volt szexuális életük is, míg 1-2 kivétellel a lányok mellett sorra álltak az alfahímek. Aztán egyetemen a gólyacsoportban ugyanez a tendencia indult, ugyanebben az arányban lányok közül szinte már az is alig volt akinek nem volt barátja, de akiről egyáltalán feltételezni lehetett az 1, míg fiúk közül 5 biztosan szűz volt..
Először úgy tűnik, hogy nem jön ki a matek, pedig de, egyrészt a lányoknál az idősebb pasik is közrejátszottak, másrészt azok az alfahímek idővel voltak mással is, a nagyobb forgalom náluk volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!