Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fannika29 kérdése:
Mitől lehet ilyen a pasi spermája?
Figyelt kérdés
Szóval a számba ment el de ami fura volt hogy mintha ilyen apró sárgás színű darabok lettek volna a spermában.. Ez ugye nem betegség? Azt mondta több mint egy hete nem szexelt meg nem is verte ki meg semmi..2018. márc. 16. 13:23
1/9 anonim válasza:
Tul suru volt es valszeg keveset iszik. Szerintem ennyi.
2/9 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy betegség, néha nekem is darabosabb, meg sárgás.
Nem nagyon lehet semmi bajom, mert szűz vagyok!
3/9 anonim válasza:
Nem volt baja szerintem. Ha nem veri ki egy jó ideje, kicsit megsárgul és sűrűbb, darabosabb lesz, ezt én is tapasztaltam már.
De lehet a táplálkozása miatt is, vagy ahogy írták, keveset iszik.
Nekem legutóbb, amikor ilyen vírusos hányásos betegségem volt, akkor volt nagyon sűrű.
4/9 anonim válasza:
Olyan mint a zselé :) Nem betegség, ne aggódj,csak sokáig volt a zacsiban :)
5/9 anonim válasza:
nem szereted a túrót? ilyen lesz ha jó ideig nem sül el, kocsonyás
6/9 anonim válasza:
A kérdező nem nő. Ne dőljetek be!!
7/9 anonim válasza:
szerintem megromlott :D xd dohányzik ?
8/9 anonim válasza:
Már pár szex vagy maszti nélküli nap után is "darabos" lesz, nyugi, nincs a fickódnak semmi baja!
34F
9/9 anonim válasza:
Ha a szádba ment, honnan tudod, hogy sárgás színű? Látsz a nyelveddel? :D Fannika n+1, imádom, hogy nem adod fel! Ha tudnád, hogy lenyűgözöl és milyen régóta hemperegnék veled egy hatalmasat, bár kunkori meglepetés várna a bugyidban, tudom én! ;) <3 :* 44/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!