Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ha egy pasi ananász kúrára fogja magát tényleg €des lesz a spermája?
Figyelt kérdés
Tapasztalatokat és kort tudnátok írni ?2016. júl. 12. 08:46
1/5 anonim válasza:
Jaaa..sajat tapasztalat de pl lehet azert mert se cigivel se kaveval nem elek azonnal erzem ott lent pl a halat..de olyan gyorsasaggal h megeszek egy makrelafilè konzervet es 5p mulva odanyulok es halszagu:)))) 33/f
2/5 anonim válasza:
Cigi, kávé, csípős, és erősen fűszeres kaják kerülendőek, de a masszív húsok is, mint marha, meg disznó, inkább tengeri halak, meg csirke, natúrban grillezve, és sült krumpli de akár a krumpli is felejtős, inkább rizs, vagy párolt zöldség és nem csak az ananász, de más lédús, hasonló gyümölcs is jó, mint a barack, mangó, stb. Mármint a gyümölcsök vegyesen nem csak egyféle. Ha tart 2-3 ilyen napot, és sok sok vizet iszik, és nem utolsó sorban, ha ez alatt a 2-3 nap alatt naponta 1-2x el is sül, akkor friss ondó termelődik már az új étrendből felvett anyagokkal és a "kúra" végére lehet, hogy nem lesz keserű a spermája. Tök édesre azért ne számíts, de lehet tőle egész tűrhető.
4/5 anonim válasza:
Ananász kúráról nem tudok nyilatkozni, viszont málna meg eper "kúra" volt már, akkor tényleg érezhetően édesebb volt a barátom spermája.
21/L
(Nem kérek privit.)
5/5 anonim válasza:
Igen, nekünk bevált. Bár, nem az a tipikus édes íz, amire azt mondom, hogy hmmm, nyami... De az előtte lévő kesernyésnél klasszisokkal jobb lett a dolog. Így már nem rohantam kiköpni, hanem teljesítettem a vágyát, és lenyeltem. 19l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!