Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell egy férfinak később elélveznie, mint egy nőnek? (bővebben lent)
Tudomány kategóriában talán a kérdéseddel foglalkoznának nem a korai magömléseddel.
Szerintem az evolúció optimizmusa olyan határtalan, hogy feltételezi az egyszerre történő orgazmust. Mivel közvetlenül előtte a férfi szerv keményebb, ennek hatására indul a női szerv orgazmusa ami összehúzódást jelent, majd a kilövelés alatt már a lüktető mozgásnál tart.
De az is elég logikus lépés lenne az evolúciótól, ha duplán bebiztosítaná a célbaérést, mindkét oldalról megtámogatva a hatékonyságot.
A női orgazmus egyébként spontán peteérést is beindíthat, tehát evolúciósan nem elhanyagolható hogyan, mennyire jó neki az aktus.
Azok a gonosz nők... hogy nem értik meg hogy az 1 perces magömlés a normális. :D
Az én pasik orgazmusa után nem lankad le és folytatjuk. Lényegtelen hogy elsőnek 15 percig bírja ha utána van időm nekem is mert még 40 percig megy neki szünet nélkül. Ne keress kifogásokat ha te magad alkalmatlan vagy kielégíteni egy nőt.
És az hogy történne, hogy te elmész majd a barátnődnek utána van orgazmusa...mitől???? Gondolom, nem tudod orgazmus után megszakítás nélkül folytatni,vagy igen?
Nekem nincs hüvelyi orgazmusom, gyerekem mégis van.
Mi van akkor, ha az evolúció nem emberi agy szerint működik, és az összehúzódás csak sima izom-reakció amit a kéjérzés okoz? Ha a női orgazmus lenne a feltétele az utódnemzésnek, már rég kihaltunk volna. :-(
Miután a férfi így is úgy is elmegy, nem tartom önzésnek, hogy figyeljen oda a női partnerre és ha tudja, elégítse ki őt mielőtt elmegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!