Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért kell egy férfinak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell egy férfinak később elélveznie, mint egy nőnek? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Miért kell egy férfinak tovább bírnia, mint egy nőnek? Biológiailag, evolúciósan, nem így alakult ki ugyanis. A női orgazmus során a hüvelyösszehúzódások juttatják el a spermiumokat a megfelelő helyre. Tehát előtte be kell, hogy kerüljön a hüvelybe a sperma, tehát a férfinak kell hamarabb elmenni, hiszen ha nem így van, nem tudja a nőt megtermékenyíteni. Akkor miért kell a férfiaknak erőltetni, gyakorolni, hogy bírják minimum 15-20 percen keresztül?

2018. márc. 17. 21:58
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
92%
Ne nemek közti harcban éld már ki a korai magömlésed miatti feszültséged... Nincs azzal gond, ha egy férfi megtanulja, hogyan nyújtsa későbbre az orgazmusát, ettől még nem lesz az egész női nem gonosz. Hogy korai magömlésed van, az elsősorban a te problémád. Engem is zavarna, ha a párom rendszeresen 5-10 perc alatt elmenne, mert szeretem a hosszú szeretkezéseket. Ettől nem vagyok rossz. Ha neked ilyen problémáid vannak, azt az aktuális barátnőddel és elsősorban önmagaddal beszéld meg, hagyd a nőgyűlöletet, sehová nem fog vinni. Nem érett viselkedés részedről.
2018. márc. 17. 23:01
 12/18 anonim ***** válasza:
90%
A szeretkezés legyen forró és élvezetes mindkettőnknek, ne csak egy 3 perces menet, ami során belém ürítenek.
2018. márc. 17. 23:08
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Tudomány kategóriában talán a kérdéseddel foglalkoznának nem a korai magömléseddel.

Szerintem az evolúció optimizmusa olyan határtalan, hogy feltételezi az egyszerre történő orgazmust. Mivel közvetlenül előtte a férfi szerv keményebb, ennek hatására indul a női szerv orgazmusa ami összehúzódást jelent, majd a kilövelés alatt már a lüktető mozgásnál tart.

De az is elég logikus lépés lenne az evolúciótól, ha duplán bebiztosítaná a célbaérést, mindkét oldalról megtámogatva a hatékonyságot.

A női orgazmus egyébként spontán peteérést is beindíthat, tehát evolúciósan nem elhanyagolható hogyan, mennyire jó neki az aktus.

2018. márc. 17. 23:19
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Jókat mosolygok azon, hogy ennél a témánál mondjuk jöttök az evolúcióval, de olyankor, mikor azt sérelmezitek, hogy az alfa hímek - vagy simán csak a magasabb, izmosabb, talpraesettebb "egyedek" népszerűbbek a nők egy részénél, valahogy nem dobjátok be ezt az evolúciós kártyát, hanem felszínességet emlegettek. xD
2018. márc. 17. 23:40
 15/18 anonim ***** válasza:
89%

Azok a gonosz nők... hogy nem értik meg hogy az 1 perces magömlés a normális. :D

Az én pasik orgazmusa után nem lankad le és folytatjuk. Lényegtelen hogy elsőnek 15 percig bírja ha utána van időm nekem is mert még 40 percig megy neki szünet nélkül. Ne keress kifogásokat ha te magad alkalmatlan vagy kielégíteni egy nőt.

2018. márc. 18. 10:09
 16/18 anonim ***** válasza:
86%
Összeálltok 8-an, 10-en 5 perces haverok és csapatban jók lesztek a nőknél:)
2018. márc. 18. 10:52
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
És amelyik nő nem tud szex közben elmenni? Annak a hozzáállásod alapján gyereke sem lenne...
2018. márc. 18. 11:17
 18/18 anonim ***** válasza:
86%

És az hogy történne, hogy te elmész majd a barátnődnek utána van orgazmusa...mitől???? Gondolom, nem tudod orgazmus után megszakítás nélkül folytatni,vagy igen?

Nekem nincs hüvelyi orgazmusom, gyerekem mégis van.

Mi van akkor, ha az evolúció nem emberi agy szerint működik, és az összehúzódás csak sima izom-reakció amit a kéjérzés okoz? Ha a női orgazmus lenne a feltétele az utódnemzésnek, már rég kihaltunk volna. :-(

Miután a férfi így is úgy is elmegy, nem tartom önzésnek, hogy figyeljen oda a női partnerre és ha tudja, elégítse ki őt mielőtt elmegy.

2018. márc. 18. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!