Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egy 50+férfi szexuális teljesítménye?
Nem tudom mennyire kapok erre itt reális válaszokat.Az érdekelne,hogy az 50 feletti férfiak mennyire aktívak még szexuálisan.Illetve hogy mennyire gyakori a teljesítmény csökkenése.
Sejtem,hogy ez sokmindentől függ,de azért kíváncsi lennék.Köszönöm
Tökéletesen igazad van,sejtettem,hogy ilyen statisztikák lesznek a válaszok.
Igazából konkrét válaszokat szerettem volna olvasni,mint pl az első,de azért köszönöm,hogy írtál.
Egyetértek veled is.
Onnan jött a kérdés,hogy az ismerettségi körömben egy 40 éves férfi mondta,hogy szerinte van még 10 jó éve...nem szoktam ilyesmit megbeszélni másokkal,de így névtelenül megtehetem és érdekelne,hogy az 50 fölötti átlagemberrel ez valóban így van,vagy nem jellemző.
Azért köszönöm a válaszokat.
Aki szexel fiatal korába is rendszeresen az fog idősen is, ha lesz rá lehetősége
De aki 20 évesen se nyul sokat a pu.n,c.ihoz az később se fog
Birni meg birja a 70 éves is sztem
Az hogy felállitod neki az nem erőfeszités
Párom 50 elmúlt, én lassan 50 leszek. Négy éve vagyunk együtt, a szex isteni, alkalmanként 2-3menet. Ja, és nem kell a felállítással kínlódnom, áll neki magától. Eddig ilyen pasim nem volt, a fiatalabbak is elbújhatnak mellette. Én most értettem meg, mellette, hogy milyen egy igazi pasi, hogy nem törvényszerű, hogy egy lankadt valamit állítgatni kelljen.
Egy bibi van, felesége van sajnos. Mi hetente többször találkozunk, változatlanul odavagyunk egymásért.
Ha számít valamit, mindketten sportolunk.
Statisztikailag a tőbbségnek egyértelműen gyengébb 50+ osan, mint mondjuk 30ason.
Konkrét egyénekre lebontva viszont függhet az adott illető életvitelétől.
Értsd: 100-100 db 30 és 50+ éves férfi közül törvényszerű, hogy az 50+ osoknak lesz gyengébb a teljesítő képességük.
Viszont mindkét csoportban lesz néhány a szabályt erősítő kivétel, pár aki 30 évesen is rozoga és oár aki 50+osan is jól fogja bírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!