Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől függ egy férfi szexuális teljesítménye?
Az egyik legosszetettebb dolog... :)
Mit evett, mit ivott, mennyit.
Hogy erzi magat, milyen a kozerzete, vernyomasa.
Mennyit aludt, mennyire faradt el mas fizikai tevekenysegben.
Mikor maszturbalt vagy szexelt utoljara.
Mennyire stresszel, agyal a munkahelyi vagy egyeb problemakon.
Mennyire kivanja az adott not...
Biztos vagyok benne h ki lehet meg egesziteni a listat :)
A szexuális kultúrájáról. Lehet egy tökéletes péniszű, látszatra is izgató adonisz, attól még nem lesz lepedőakrobata. A tapasztalat is nagyon fontos, de a lényeg az, hogy értse, amit csinál. Sokan csak előjáték nélkül beteszik a nőbe, aki igyekszik úgy tenni, mintha élvezné, közben a pasi meg egyszerűen ki-be tömködi, azt se tudja, mit csinál, egy simogatás vagy puszi nem sok, annyit se képes megtenni, legfeljebb néha rácsap a seggére.
Attól lesz jó egy férfi, hogy figyel a nő minden rezdülésére. Elég időt tölt azzal, hogy beindítsa a nőt, fontos az előjáték, és az aktus során nem az eredményre koncentrál (hogy ő elmenjen), hanem a folyamatra. Amit az 1. válaszoló leírt, igaz lehet, de csak egy apró kis hányada annak, ami valójában kell ahhoz, hogy egy férfi jó legyen az ágyban. A fáradtság, kimerültség miatt lehet, hogy kevésbé lesz jó a szex, mint máskor, de egy olyan pasi mellett, akit leírtam, a csaj nem fog csalódni, mert tudja, hogy egyébként őrületes vele.
24/F
Teljesen korrekt válasz, majdnem szó szerint így szoktam leírni én is a kérdezőknek mikor van kérdés, hogy mitől függ, hogy jó e az ágyban egy férfi.
Azért írtam a fizikális oldalról mert már nem egyszer lehurrogtak , hogy szexuális teljesítmény alatt inkább a fizikai teljesítőképességre kíváncsiak.
Egyértelműbben kellene fogalmazni vagy részletezni a kérdést.
Egyébként mondom, teljesen jó válasz a tied is, sőt nem csak 1-1 puszi és érintés kell... végig foglalkozni kell a nővel és szerencsére a legtöbb pózban szabadok a kezeink is és a szánk is :)
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!