Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érhetném el hogy sokáig birjam az ágyban? Ne menjek el hamar mit tegyek hogy sokáig birjam ki?
Figyelt kérdés
2018. márc. 16. 18:38
1/4 anonim válasza:
Koncentralj es ne teli zacsival kezdj neki.
2/4 anonim válasza:
Miért kéne sokáig? Nem Maraton ez :) Meg kinek, mi a sokáig??
Először elmész, amikor jól esik, aztán majd a második menet hosszabb lesz. :)
3/4 anonim válasza:
Gondolj erre és mondogasd magadban: Döglött macska, rozsdás kerítés. :D
Sokszor ismételgesd magadban.
4/4 anonim válasza:
Én is ezzel a problémával küszködtem :)
Aztán kipróbáltam egy Rhino Spray nevű szert (késleltető) és használtam egy ideig. Ez segített abban, hogy megtanuljam kontrollálni a dolgaimat. Most pedig már akkor megyek el amikor akarok :)
Igazából sok ember szenved ezzel, de meg kell tanulni kontrollálni , van akinek nehezebb , van akinek könnyebb.
Ez a gondolj másra nem igazán hasznos szerintem, számolgattam én már a szobámban a bútorokat , gondoltam rossz dologra. Nálam nem igazán működött :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!