Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érhetném el a hüvelyi, g-pontos orgazmust?
A mi technikánk a barátnőmmel az hogy kihagyunk pár napot hogy nagyon kívános legyen.
Az én tapasztalatom az hogy g-pont akkor működik ha nagyon fel van izgatva!
Megmaszírozom, és behasalok a lába közé,csak a nyelvem és a kezem használom
Csikló orgazmus a nyelvemmel
Hüvelyi elsőfali kézzel
Csikló nyelvvel
Hüvelyi hátsófali kézzel
Csikló nyelvvel
U- ponti nyelvvel
G- ponti kézzel
És a végén a popsi orgazmus kézzel+ pici csikló izgatás nyelvvel, de figyelek hogy ne csikló domináljon.
Ez után kell neki a pihi,mert volt hogy azt mondta hogy majdnem elájult 😊
Mielőtt valaki azt mondja ilyen nincs, erre azt mondom hogy fél évvel ezelőttig én is azt hittem hogy nincs!
És rájöttem hogy van! 😊
F 39
4-esnek teljesen igaza van.
Kiegészíteném még azzal, hogy egy ujjal becsuszva a punciba, ha olyan mozdulatotka csinál bent az ember, mintha valakit hivogatna magafelé az ujjával, akkor általában ahol a szeméremcsontnak a széle bent érezhető, na ott kell kicsit felfelé (nem beljebb) megnyomva masszirozni, szinte csak félcentiket mozgatva, és akkor jön ez a brutális, majdnem elájulós érzés. És ez 100 lányból 100-nál igy működik :-)
És 100 lányból 100 szinte be is pisil tőle.
Én volt hogy nem engedtem el ilyenkor, szószerint egy ksi lágy erőszakkal leszorítottam az ágyra és továbbmasszíroztam belül, kicsit keményebben, nagyobb ki-be mozdulatokkal és el is csurrant, nem kicsi szökőkúttal. Tudom ez a spricc, de átmegy pisilésbe.
Naszóval ez az atomélvezet a lányoknál. A fiatalok még szégyellik, és kirohannak a WC-re, az idősebb korosztály már elengedi simán és élvezi, mert saját magának kell az élvezet.
Isten bizony nyitni fogok egy orgazmus sulit már :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!