Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem merek csajozni mert (? )
Figyelt kérdés
Sziasztok, 20 éves vagyok, szűz. Nem nagypofájú akarok lenni, de eléggé helyes vagyok és ki is vagyok gyúrva egész szépen. Na már most, a problémám az lenne hogy a péniszem állva csak 10-11 cm, ezért nem mertem sose belemenni semmilyen kapcsolatban, pont emiatt.. Fiúk ugyanekkora mérettel, vagy csajok, nektek erről mi a véleményetek? Forever Alone eset vagyok?:D ( "nekem 20cm a farkam hozzászólások nem kellenek, köszi )2018. márc. 15. 18:56
11/19 anonim válasza:
11 cm a legtöbb nőnek már nem elég!
12/19 anonim válasza:
Egy kicsit tornáztasd, 1-2 cm-t tudsz rajta nyújtani. Ami negatív hatásra viszont számíthatsz, hogy ha kötőszöveteket megnyújtod, akkor 50-60 évesen sokkal rosszabbul fog működni a szerszám. De neked ezt bekalkulálva sincs jobb választásod.
13/19 anonim válasza:
11 cm kicsi és kész.Csak csúnya lányt kaphatsz,de titkon az is keveselni fogja,csak nem akad neki jobb.
14/19 anonim válasza:
Mire oda juttok az ágyig, már úgyis szeretni fog, nem fog eldobni emiatt, ha tényleg szeret. -szerintem . Lány vagyok amúgy.
15/19 anonim válasza:
Pedig én már dobtam ki emiatt pasit..Én is lány vagyok.
16/19 anonim válasza:
14-eske típusú lányoknál próbálkozz.
ennyi:)
17/19 anonim válasza:
Gondolkozzatok már reálisan, 8-10 cm hosszú a hüvely, a fsza meg 11 cm? 1 centivel hosszabb? Szerintetek hány pózban csúszhat ki? Bármelyikben, egy csaj, ilyet meglovagolni alig tud, kutyában alig lehet betenni, misszionárius amiben lehet vele talán szórakozni.
Nagyon kicsi méret, kevés!
18/19 anonim válasza:
Csikk kategória! Ha tetszik... ha nem!
19/19 anonim válasza:
Hiába van meg a szeretet,ha a szex nem jó,nem működik a kapcsolat.Márpedig 10 cm-vel nem jó. Vagy majd tűröd,hogy a barátnőd/feleséged házasságon kívül oldja meg a szexet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!