Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek már a visszautasítástól, ezért már nem is nagyon merek csajozni/barátnőt találni. Mi a francot csináljak?
Teljesen egyet értek az elottem szoloval!
A legtobb fiu eleve ugy megy oda egy lanyhoz, (rosszabb esetben neten ir ra) hogy maris akar valamit. Nem csoda, ha elutasit!
A mostani barátomba korantsem voltam elso ranezesre szerelmes, sot, egyaltalan nem keltette fel a figyelmem, nem is tartottam jokepunek, megis, 2 év ismertség után osszemelegedtunk es mar majdnem 2 éve egyutt vagyunk.
Tevedsz, ha azt hiszed, a noket csak a kuso erdei.
Van benne igazsag, hiszen ha egy fullos pasi menne oda és egybol randira hivná, vele lehet elmenne rogton egy lany... De ez forditott esetben is igy van!
Te is rogton kapnál az alkalmon, ha egy bombazo kikezfene veled.
Ismerkedj!
18/L
ugyanigy vannak a lanyok is neha... tudod hany sikertelen randin vagyok tul, hogy miert nem hivott vissza, pedig megigerte... miert vesztette el az erdeklodeset...
vagy volt, hogy a randin mondtak, h sajnalom, de ugy erzem a beszelgetes limitalt volt...
vagy epp visszament a volt bnojehez...
vagy talalt egy ujat...
vagy kiderult, hogy felesege volt ...
ugyanugy a nok is rengetegszer vissza vannak utasitva, de megis, ha egy szimpatikus fiu elkeri a szamom, megadom es elmegyek vele randizni, meguntam magamba keresni a hibat, miert nem voltam eleg jo.
rajottem en jo voltam, csak valamikor az idozites, vagy a kulonbozo szemelyiseg, erdeklodesi korrel volt a baj ...
aztan mindig talalkoztam erdekes emberekkel... nagyon sokkal baratok vagyunk , nem kozeli, de megis.
persze ez szemelyiseg fuggo, h kivel akarsz utana meg kapcsolatot tartani.
de nem szabad feladni. az mindig a masik fel vesztesege, ha nem ertekeli a benned levo embert es azt aki vagy !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!