Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Minden fèrfi szereti az anàlt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden fèrfi szereti az anàlt?

Figyelt kérdés
19L
2018. márc. 15. 13:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én nem! Megteszem, ha a párom igényli, de nekem, magamtól nincs igényem rá!
2018. márc. 16. 02:34
 12/16 anonim ***** válasza:

Ha azt írom, hogy én nem szeretem, plusz pontot kapok. Ha azt írom, szeretem, akkor lepontoztok. Rendben, ezt még megértem.

De az, aki azt állítja, hogy szerinte a többség mit preferál, az mégis hány embert kérdezett meg? Miből gondolja ezt?

2018. márc. 16. 03:45
 13/16 anonim ***** válasza:

#12-nek, #3-as vagyok

Nő vagyok, és nem kérdeztem meg senkit külön, az alapján mondtam, akikkel én együtt voltam ezidáig. A többségük igényelte és élvezte is az anális szexet. A minta elemszámát viszont most hadd ne részletezzem, jó?...

2018. márc. 16. 11:21
 14/16 anonim ***** válasza:

Ez így más. Akikkel együtt voltál, azoknak a többsége. Akkor elsőre nem értettem meg. Ezért is kérdeztem rá. Szóval nem a pasik többsége, hanem a te pasisaid többsége. Ez így világos. Köszi a választ.

Ha te is élvezted, akkor csak annyit fűznék hozzá, hogy jól tettétek. :)

Én nem tartom szégyennek, hogy erről nyíltan lehet beszélni arc nélkül. Úgyhogy emiatt nem kell előttem szabadkozni.

2018. márc. 16. 11:41
 15/16 anonim ***** válasza:

Akikkel együtt voltam, azoknak a többsége biztosan élvezte. És ebből következtettem arra, hogy akkor valószínűleg a pasik többsége is általában szereti. Jó, ezt csak így gondoltam, nem végeztem pontos statisztikai számításokat hozzá, meg a minta sem volt valószínűleg reprezentatív a teljes népességre vetítve. :)

2018. márc. 16. 11:47
 16/16 anonim ***** válasza:

Ha már ennyire belejöttünk, akkor elmondom, hogy én is ismerek nagyjából 100-150 embert. A legtöbbnek 2 diplomája van, ahogy nekem is. Innen következik, hogy minden embernek 2 diplomája van?

Nekem fél tucatnyi szexuális kalandom volt és több nővel is dumáltam az anális szexről élőben. Ők másról számoltak be, mint te. Szóval tök jó, hogy vannak, akiknek bejön. Szerintem ez jó dolog. És azt is jó dolog, hogy találnak hozzá partnert.

A kérdésre a válasz az, hogy nem minden férfi szereti az anált, de vannak jócskán.

2018. márc. 16. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!