Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok olyan csaj aki szereti az anált? 21F
Én imááádom! :) de csak akkor ha olyan a hangulatom.
Nekem nem arról szólt, hogy elviseljem a fájdalmat, és ezzel okozzak örömet a páromnak, akinek ilyen pasija van az nem egy férfi hanem egy önző állat! Ehhez sok türelem, odafigyelés, és bizalom szükséges.
25L
Na ezért nem találsz!!! Valakit se..be,,szni.
Ennyit tudsz,meg a nevedet.
A stílusodból látszik hogy egy türelmetlen ember vagy,s még a normál szex előtt erőlteted a lánynál a "se..beba...atlak" dolgot.
Ismerkedj,szexelj,majd térj a lényegre.
Ilyen bugris stílussal még egy prosti is elhajt mint a magzatvizet.
képzeld el hogy seggbekukizod a nődet mert szeretitek.
oké semmi gond. mindenkinek szive joga eldönteni mi szeret.viszont késöbb komoly egészségügyi gondjai LEHETNEK a párodnak(pelenkázni kell,végbélrák,stb,)
Ez az anál dolog elég rendesen megosztja a társadalmat... Magamat tekintve, basszus, ott jön ki a fekália... Ráadásul az a lyuk nem rendelkezik azokkal a védekezési mechanizmusokkal, mint a punci. Na meg, ott van az az édes lány, csodálatos puncival, mégis miért jutna eszembe a másik lyukba dugni, amikor a punci olyan nagyon jó, és pont a pénisz befogadására teremtődött?
Egyszer voltam együtt egy idősebb nővel, és ő kérte, hogy dugjam seggbe, hát mondom jóvan, egyszer élünk. Szóval kipróbáltam. Természetesen csak gumival voltam hajlandó. Az első fél percben egész jó volt, szűk volt, de utána kitágult a gyűrű is, és aztán gyakorlatilag nem éreztem semmit. Mintha egy harangba dugtam be volna a farkamat.
Szóval én máig nem értem, hogy a pasik miért vágynak erre, engem kifejezetten taszít. Számomra természetellenes. 37/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!